Fénytest hatodik síkja

 

A fénytest hatodik síkja
 

Ezen a síkon aktívan és tudatosan tudod kioldani realitásképeidet energiameződből. Ettől a síktól kezdve szellemed olyan emberekkel hoz kapcsolatba, akik a fénytest kialakulásával foglalkoznak. Lehet, hogy szellemed még könyveket is hoz eléd. Előfordult már, hogy egy könyvesboltban böngésztél és a polcról rád esett egy könyv? Ilyen mindig megeshet veled.
Ez a szellem kedvenc módszere, hogy ajánlott olvasmányokkal lásson el. Így más képeket kapsz a realitásról, és új információ-kat. Jobban megérted saját realitásodat, és működésedet.
Az ötödik vagy a hatodik síkon elkezded átjárhatónak érezni a dolgokat. Lehet, hogy meditációban azt érzed, hogy kezed áthatolható anyagból van. Lehetnek más érdekes tapasztalataid is, például, ha megérintesz egy falat, és úgy érzed, hogy az nem áll ellen. Előfordulhatnak hullámszerűen több dimenziós érzetek is, nem lineáris gondolkodás, és az az érzés, hogy már semmi sem reális. A tipikusan mentális beállítottságú embereknek ez nagy sokkot jelenthet, hiszen ők szeretik, ha mindig minden ellenőrizhető rendben van. Hirtelen rálátásotok nyílik az egészre. Ekkor vissza kell vonulnotok, és magatokba tekintenetek, hogy hogyan jutottatok idáig. Néhányatoknak nagyon intenzív élményei lesznek eközben. A mentális test elkezdi felismerni, hogy itt valami egészen új dologról van szó.
Mivel a fénytest hatodik síkja a legtöbb embernek nagyon kellemetlen, itt sokan elhagyják a bolygót. „Tényleg itt akarok maradni? Valóban meg akarom nézni az egész szemetet? Biztos, hogy részt akarok venni ebben a folyamatban?” Sokan úgy döntenek, hogy nem. És ez rendben is van. Ők egy másik életben fogják végigcsinálni ezt a folyamatot. Ha sikerül valakit élve eljuttatnunk az ötö-dik vagy a hatodik síkig, akkor a többi már könnyen megy. Aki ezen a ponton nem hagyja el a boly-gót, az minden valószínűség szerint végig fogja csinálni az egész folyamatot.
Légy jó embertársaidhoz. Ez nagyon fájdalmas szakasz, mivel az egész indentitás érzet újjáalakul. Ha találkozol valakivel lehet, hogy megkérdezi: „Mit csinálsz, hogy ilyen jól nézel ki?” Világosítsd fel, hogy a bolygó a fénybe emelkedik, és mindnyájan egy felemelkedési folyamatban vagyunk benne. Nyugodtan ajánlhatsz neki megfelelő könyveket, de elmondhatod azt is, hogy kiktől kérhet tanácsot ez ügyben. Megadhatod a saját telefonszámodat is, hogy beszélhessen veled a témáról, ha akar. Segítsd a körülötted lévő embereket.
A hatodik síkon általában az újraértékelés szakaszát éled meg, ami nagyon kellemetlen lehet. „Tényleg itt akarok lenni? Akarok én élni egyáltalán? Végig akarom játszani ezt az egészet?” Ez nagyon mélyen megérinthet. Ilyenkor gyűlölöd a munkádat, gyűlölöd az életedet, egyszerűen mindent és mindenkit gyűlölsz.
A hatodik síkon tapasztalod meg azt is, hogy sok ember kilép az életedből. Lehet, hogy megváltoztatod a szakmádat, megházasodsz, vagy éppen elválsz. Baráti köröd teljesen megváltozik, életed egész értelme megváltozik, így fogod megtanulni, hogy ne félj a változástól. Ha ezen a ponton bezárulsz, akkor ez a szakasz egy évig is eltarthat, és pokollá teheti az életedet. A legtöbb ember mégis viszonylag gyorsan megtanulja, hogyan lazuljon el, és hagyja, hogy a dolgok menjenek a maguk útján.
Olyan új emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik sokkal jobban rá vannak hangolódva a feladatra (ami a tiéd is), mint te valaha is. Munkacsoportokban vagytok jelen ezen a bolygón, és ezek azok az emberek, akikkel együtt kell dolgoznod. Kissé félelmet keltő lehet, hogy eltűnnek azok az emberek az életedből, akikkel a karma vagy kötelesség miatt voltál együtt. Ha azonban veszel egy mély lélegzetet, és azt mondod: „Minden jót kívánok neked, légy nagyon boldog, még találkozunk” - akkor észre fogod venni, hogy nagyon gyorsan belépnek az életedbe azok, akikkel most együtt kell lenned. Ez felgyorsítja a dolgokat és sokszor megörvendeztet.
A fénytest hatodik és hetedik síkja között általában lesz egy olyan tapasztalatod, amit „a szellem felemelkedésének” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy egy nagyobb, a magasabb dimenziókban létező részed összekapcsolódik a testeddel. Ezáltal megváltozik egész környezeted.
Úgy érzed magadat, mintha egy alagútba kerültél volna. Korábban lehet, hogy azt gondoltad: „talán van szellem, és lehet, hogy megpróbálom követni”. Most azonban így gondolkodsz: „minden sejtemben tudom, hogy egy cselekvő szellem vagyok ezen a bolygón”. És elkezded megtanulni, mit jelent hatalmas szellemnek lenni. Eközben a fénytest struktúrájának kétharmada aktiválódott már az éteri másolatban. Gyakran sugárzó fénynek tapasztalod meg saját magadat, ami nagyon izgalmas. A fénytest hatodik síkján gyakran megváltozik a szemed is. Láthatod, hogy mélyebb tüzű lesz.
Környezeteddel együtt elkezdesz nem lineárisan érzékelni, több telepatikus tapasztalatotok lesz, és eddig tudattalan síkokon is tudtok majd kommunikálni. Valójában mindig tisztánlátó, több dimenziós és telepatikus lény voltál, de mentális tested és agyad ezt megszűrte és elnyomta. A redőnyt most felhúzzák, és megismerheted azt, ami mindig is ott volt. Lesz egy pont, ahol a dolgokat megint normálisan érzed, és már nem lesznek nagy „aha” élményeid. A villanykörték már nem fog-nak kiégni, hanem helyette az „Itt vagyok. Vagyok. Egészen itt vagyok. Most.” - lesz. Életed boldog tánccá válik a szellemeddel.
A bolygó és lakói jelenleg az újjáértékelés mély szakaszát élik meg. Az energiák polarizációja egyre magasabb síkokon történik, mintha feltekernék a hangerőt. A globális polarizáció egyre intenzívebbé válik. Látni fogjátok, hogy ti, akik a mennyet élitek a földön, együtt vagytok azokkal, akik a poklot élik a földön.
Szeretnélek arra emlékeztetni, hogy minden lény hatalmas, több dimenziós isteni mester.
Kérünk benneteket, hogy legyetek együttérzők, ami nem azt jelenti, hogy kölcsönös függőséget kellene kialakítani másokkal, azaz nem kell azt mondani neki: „Engedd, hogy gondoskodjam rólad!” Az együttérzés azt jelenti, hogy megteszünk mindent, hogy a másik megtehesse a következő lépést. Ez időnként azt is jelentheti, hogy finoman ki kell húznunk a talajt a lába alól, vagy valakit fel kell ráznunk, esetleg figyelmeztetnünk kell saját felelősségére. És gyakran azt jelenti, hogy úgy kell szeretni, ahogy van: minden felébredt és szunnyadó részével együtt. Gondolj arra, hogy küldetésük első részében elaludtak. És tiszteld azokat, akik jól alszanak. Sok fényközvetítő fél az alvóktól. Próbáld meg lassan leépíteni ezt az ellenségképet. Teljesen természetes módon meg fogod érteni a szellem szolgálatát, és minden élet értelmét. Ez eksztatikus lesz. Ne feledd azonban, hogy ez a szakasz milyen nehéz sok embernek. Nézd meg az újraértékelés fokozatait, és meg fogod érteni, miért mondjuk erről a szakaszról, hogy ez dönti el, hogy valaki végigcsinálja-e a folyamatot vagy sem. Ez az a pont, ahol sokan kilépnek, vagy éppen teljes erővel belevetik magukat a programba.

Forrás:Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól