A Lockheed Martin vezető tudósa elárulta, mit tud az idegenekről

2014.10.30 14:37

Valóban úgy tűnik, hogy az igazságnak nem lehet határokat felállítani, úgyis utat tör magának. Napról napra növekszik azon bizonyítékok száma, melyek megcáfolhatatlanul alátámasztják a világ elől eltitkolt tényt, hogy az emberi faj nem egyedüli intelligens létforma az univerzumban.

Boyd Bushman, egy neves tudós volt az 51-es körzetben, aki 2014 augusztus 7-én hunyt el. Röviddel távozása előtt egy videófelvétel készült vele, ahol nyíltan beszél az 51-es körzetben megélt személyes tapasztalatairól, az UFO-król, idegenekről, és az antigravitációs elképzelésekről.

Boyd a Lockheed Martin nyugalmazott vezető tudósa volt. Karrierje több mint negyven éven át ívelt, több szabadalmát díjazták, és együtt dolgozott olyan védelmi cégekkel, mint a Hughes Aircraft, a General Dynamics, a Texas Instruments és a Lockheed Martin.

Bushman számos más emberrel együtt úgy véli, hogy az 51-es körzettel kapcsolatos információknak itt az ideje, hogy napvilágra kerüljenek, hogy az emberek a saját szemükkel láthassák, hogy mi folyik ott.

 

Bushman szerint néhány UFO és idegen állomásozik a bázison.

Elmondja, hogy az űrből van egy speciális repülési útvonal az 51-es körzethez.

Az idegenek fejlett technológiájukkal sokkal gyorsabban képesek utazni a fénysebességnél. Azok az idegenek, akik ezeket a hajókat irányítják, a Földtől 68 fényévnyi távolságból érkeznek.

Az idegenek, akik a bázison dolgoznak, mintegy 1,5 méter magasak, és akár 230 évesek is lehetnek.

 

Az idegenek telepatikus úton kommunikálnak.

Végül Bushman elmondja, hogy az 51-es körzet együtt dolgozik az oroszokkal valamint a kínaiakkal, és kutatásaik elsősorban az antigravitációra irányulnak.

Bushman fényképeket mutat idegen űrhajókról, melyeket saját szemével látott, és idegen lényekről, akikkel személyesen találkozott.

 

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-lockheed-martin-vezeto-tudosa.html#.VFI_FTSG-Ck