Elrejtik előlünk a Marsot - egész városokat takar el a NASA

2013.11.30 23:29

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy "nem vicc", és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Bemutatja a NASA Marsról készült képeit, melyek a "valódi Mars fotók a NASA javítások nélkül", ahogy Vose mondja, miközben kiderül, hogy a NASA szándékosan megváltoztatta a képeket, hogy egész marsi városokat rejtsen el.

Vose a következőket írja:

Ez nem olyan, mint más Mars videók, nem sziklák láthatóak, melyek úgy néznek ki, mint például egy gyík. Ezek valódi képek, színeiben módosítva és megfelelő fénnyel ellátva. Továbbá el lett távolítva a piros és barna szín, mellyel a NASA festette meg a képeket.

 

A Mars éppen úgy lakott, mint a Föld, ugyanolyan városokkal és civilizációval, mint a miénk. Úgy tűnik, hogy ők is Emberek. Hogy van-e tudomásuk a létezésünkről, nem tudható. De mi most már tudunk az övékről!

Az "eredeti" Mars fotó:

 

A Vose által módosított Mars fotó:

Nos ellenőrzésképpen Vose állításait, az "eredeti" Mars fotót letöltöttük és eltávolítottuk a vörös és a barna színt, amely úgy tűnik, mintha valóban takarásként szolgálna a képen. Az eredmény alább látható, a felszíni geometrikus formák és szabályosságok mind rajta vannak az űrügynökség "fotóján", valóban elrejtve. Bárki leellenőrizheti, ha a képet letölti innen: https://spaceinimages.esa.int/var/esa/storage/images/esa_multimedia/images/2005/02/perspective_view_of_medusa_fossae_looking_south-west/9589591-3-eng-GB/Perspective_view_of_Medusa_Fossae_looking_south-west.jpg

 

Az általunk módosított kép:

A kép módosításához a Gimp grafikus program (ingyenes) lett használva, mely mint látható, tökéletesen megfelel a célra.

Mint mindig, az olvasónak magának kell eldöntenie, hogy egyetért-e Vose állításaival, vagy sem. Akinek kedve van hozzá, töltse le a képet, és némi próbálgatás után hasonló eredményre juthat.

 

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/elrejtik-elolunk-marsot-egesz-varosokat.html#.UppmT8TuJy0