Ha elkezdenénk lelőni az UFO-kat egy csillagközi háborúval néznénk szembe- Interjú Paul Hellyerrel,Kanada volt miniszterével

2014.01.16 16:31

 

Ő volt a kanadai védelmi miniszter az 1960-as években, és ő gyakorolta a hatalmat az ország fegyveres erői felett a hidegháború idején - és amikor visszavonult, nyilvánosan kijelentette, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és hogy néhány vendég az űrből valójában itt él a Föld bolygón. Ez vajon fantázia? Valakik tényleg figyelnek bennünket? Azt az embert kérdezzük, aki azt mondja, hogy az UFO kérdés egy komoly ügy - Paul Hellyert.

Sophie Shevardnadze: Vendégünk ma a tiszteletreméltó Paul Hellyer, egykori kanadai honvédelmi miniszter, aki úgy hiszi, hogy az űrből érkezett életformák jelen vannak a Földön. Üdvözlöm a műsorban. Miért mondja, hogy az UFO-k olyan valóságosak, mint a repülőgépek a fejünk felett?

Paul Hellyer: Mert tudom, hogy vannak. Ami azt illeti, ők már évezredek óta látogatják a bolygónkat, és az egyik eset, ami leginkább érdekes lehet, ha kapok két-három percet, hogy válaszoljak, az a hidegháború alatt történt 1961-ben, amikor körülbelül 50 UFO repült alakzatban délre Oroszországtól kezdve egész Európa-szerte, és a Legfelsőbb Szövetséges Parancsnokság nagyon aggódott, és kész volt megnyomni a "Pánik" gombot, amikor megfordultak, és visszamentek az Északi-sark felé. Úgy döntöttek, hogy egy vizsgálatot végeznek, ami három évig tartott, és arra a megállapításra jutottak abszolút bizonyossággal, hogy (legalább) négy faj már több ezer éve látogatja ezt a bolygót. Van egy hosszú történetünk az UFO-król, és természetesen ott van az egyre szaporodó tevékenységük az elmúlt néhány évtizedben, amióta feltalálták az atombombát, ők emiatt nagyon aggódnak, valamint azon tény miatt, hogy újra használhatjuk, és mivel a Kozmosz egy egység, és ez hatással van nemcsak ránk, hanem más emberekre is a Kozmoszban, ők nagyon félnek, hogy esetleg lehetünk annyira ostobák, hogy újra elkezdjük használni a nukleáris fegyvereket, ami nagyon rossz nekünk, és nekik is.

 

SS: Egyik komoly tudós sem erősítette meg nyilvánosan egy földönkívüliekkel való találkozás bizonyítékait - miért nem erősítik meg a tudósok annak a tényét, hogy ők léteznek?

PH: Attól tartok, hogy más úton kellene járniuk, ha még nem jöttek rá. Ha annak a kutatásnak a 10 százalékát végzik le, amit én az elmúlt 8 évben tettem, akkor ugyanúgy meg lennének győződve, mint én. Úgy értem, hogy meg tudnák ezt tenni még ennél is gyorsabban. Lehet, hogy egy kicsit tovább tartana, ha nem volna katonai hátterük, de olyan sok csodálatos könyv van, melyek elmondják ezeket a történeteket, és amelyeket már hitelesítettek; az észleléseket egynél több tanú és radar is hitelesítette, hiszen ők már szerte a világon leszálltak különböző helyeken, többek közt Oroszországban is. Ott van a híres eset, nem emlékszem a hely nevére, de széles körben számoltak be róla abban az időben, egy ember egy könyvet is írt róla, majd a franciák megvették a könyv jogait, így nem tudott elterjedni. Annyi bizonyíték van, ha valaki szán rá egy bizonyos időt és végez egy kis kutatást és tanulmányozza, megtalálja. Vannak emberek, akiket érdekel és szánnak rá időt, a többiek csak azt mondogatják, hogy "Ó, tudod ez csak képzelgés." Amióta nyilvánosság elé léptem ebben a témában, heti három-négy emailt kapok szerte a világból olyan emberektől, akik ténylegesen tanúi voltak megfigyeléseknek, olyanoktól, akik már valóban jártak is ezeken a hajókon, és vannak olyanok, akiket el is szállítottak egy másik bolygóra. Ez az információ oly módon szigorúan titkos, hogy a kormányok nem beszélnek róla, de ha hallgatunk az informátorokra, és azokra az emberekre, akik az iparban dolgoztak, és tudják, hogy mi folyik itt, van egy csomó olyan információ, amit nem tart túl sokáig megszerezni.

SS: A probléma az, hogy néhányakról, akik UFO észleléseket és idegen emberrablásokat jelentettek kiderült, hogy hírnévért és pénzért állítottak dolgokat, vagy csak a tréfa kedvéért. Hogyan válasszuk el a fikciót a tényektől?

PH: Sok időt kell tölteni azzal, hogy rájöjjünk... szoktuk erre azt mondani, hogy "elválasztani a búzát a pelyvától", ami elég sok erőfeszítést igényel. Amikor miniszter voltam, kaptam jelentéseket észlelésekről, és amikor átnéztük őket, 80 százalékuk, 10-ből 8 nem volt valódi, voltak Vénusz megfigyelések, plazma, vagy egy tucat más dolog, de volt 15-20 százalék, amelyekre nem volt magyarázat, és ezek voltak a valódi azonosítatlan repülő tárgyak. Az egyik konferenciára mentem, ez Las Vegasban volt, amit egy férfi támogatott, aki írt egy könyvet az UFO balesetekről, és volt köztük több tucat nagyon jól hitelesített eset, szóval lehetetlen volt, olvasva a bizonyítékokat nem arra a következtetésre jutni, hogy ezek a járművek valódiak voltak.

SS: Volt valaha saját találkozása idegenekkel?

PH: Nem, idegenekkel nem találkoztam. Láttam egy UFO-t, mintegy 120 mérföldre Torontótól északra, a Muskoka-tó fölött, ahol van egy nyaralónk. Két évvel ezelőtt Hálaadáskor októberben a feleségem azt mondta, hogy szeretne kimenni, és nézni a csillagokat, szóval... nem vagyok valami nagy éjszakai ember... felvettem a sapkám, és kimentem vele. Ő felnézett a keleti égboltra, és azt mondta, "Ott van egy csillag", és akkor megfordultam a másik irányba és azt mondtam, "Ott van egy sokkal fényesebb", és ő is odanézett, körülbelül 20 percig néztük, majdnem kitört a nyakunk. Az határozottan egy UFO volt, mert 3-4 másodperc alatt vagy négy fokkal változtatta a pozícióját az égen. Leellenőriztem, nem volt műhold, ami erre képes lenne, egy űrállomás nem tud ilyen gyorsan mozogni, és nem volt más magyarázat, kivéve, hogy egy valóságos dolog volt. Két nappal később lementem a sötétben a tóhoz egy kényelmes székkel, és figyeltem. Szinte ugyanazon a helyen tűnt fel újra, és szórakoztatott addig, amíg követni tudtam.

SS: Tehát olyan volt, mint egy hullócsillag, ami nagyon gyorsan zuhan, majd újra emelkedik? Hogy nézett ki?

PH: Nos, úgy nézett ki, mint egy csillag.

SS: Úgy nézett ki, mint egy csillag?

PH: Nem tudom, ha esetleg olvasta a Bibliát, de azt hiszem a betlehemi csillag volt Isten egyik repülő csészelja.

SS: Azt mondta, hogy heti 3-4 emailt írnak önnek emberek, és őket valóban elrabolták az idegenek, vagy találkoztak velük. Azt is elmondják, hogyan néznek ki ezek az idegenek? Úgy értem, mindenkit érdekel, hogy honnan tudnám, hogy egy idegent látok és elrabolt engem?

PH: Az első kérdés, amit fel kell tenni, hogy hány faj van? Régebben azt gondoltam, hogy 10-12 lehet. Az Apollo űrhajósa Edgar Mitchell, aki eljött Torontóba néhány évvel ezelőtt, és velünk vacsorázott, egyetértett, hogy körülbelül 10-12 faj lehet, de a legfrissebb jelentések szerint, melyeket különböző forrásokból kapok, mintegy 80 különböző fajról lehet szó, melyek közül néhányan úgy néznek ki mint mi, és ugyanúgy sétálhatnak az utcán, és senki sem tudhatja, hogy éppen az egyikük sétált el mellette. Ők az úgynevezett "Északi szőkék", vagy másnéven a Magas Fehérek, akik valójában az amerikai légierővel dolgoznak együtt Nevadában. Képesek úgy járni-kelni, hogy például van egy pár hölgy közöttük, akik apácának öltöztek, és elmentek Las Vegasba vásárolni, és nem lehetett róluk megmondani, hogy nem földi emberek. Van egy barátom, aki látta közülük az egyik férfit sétálni az utcán, ő az, aki képes felismerni, hogy ők mások. Aztán ott vannak a Kis Szürkék, ahogy nevezik őket, ők azok, akiket a legtöbb rajzfilmben láthatunk, nagyon vékony karokkal és lábakkal, nagyon alacsonyak, kicsit magasabbak, mint 1,5 méter, nagy fejük, és nagy barna szemük van. De sok különböző faj van, és azt is tudnunk kell, hogy ők sok mindenben különböznek. Ha valaki látja a Kis Szürkéket, akkor biztosan tudja, hogy olyanok, amit soha korábban nem látott, de ha egy Északi Szőkét lát valaki, akkor valószínűleg azt mondja, hogy bizonyára valahonnan Dániából érkezett.

SS: Tehát ezek a fajok, ahogy Ön leírja, mind különbözőek egymástól a kinézetüket és szándékaikat tekintve? Egyesek közülük kellemes külsejűek és jóindulatúak, mások kevésbé szépek? Jók az emberekhez a Földön vagy azért vannak itt, hogy ártsanak nekünk?

PH: Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, mert különbözőek a céljaik, és talán nekünk itt a Földön kellene azonos céljainknak lenni, de nem lehet az mondani, hogy Oroszroszágnak, Kínának és az Egyesült Államoknak ugyanaz volna a célja, mert nem az. Azt mondanám, hogy szinte mindegyikük jóindulatú, és szeretnének segíteni nekünk, de lehet egy-két faj, amelyik nem. Ez az egyik dolog, amivel kapcsolatban kutatok ebben a pillanatban, hogy kik ők, és mik a valódi céljaik.

SS: Ezek a földönkívüli lények honnan jöttek, és hogyan érkeztek ide a Földre?

PH: Különböző helyekről jönnek. Sokáig úgy tudtam, hogy akik jöttek, különböző csillagrendszerekből érkeztek - a Plejádiak, a Zeta Reticulik, és számos más csillagrendszerből - , de az elmúlt hónapokban találkoztam olyanokkal, akik a tudomásomra hozták, hogy vannak a mi csillagrendszerünkből is, akik valójában földönkívüliek, és egy Andromedia nevű bolygón élnek, ami a Szaturnusz egyik holdja, és hogy vannak mások a Vénuszon, és néhányan a Marson, és hogy ők kapcsolatban vannak egymással, azt gyanítom, hogy az úgynevezett "Szövetség" miatt, ami közöttük van, és vannak szabályaik. Például az egyik szabály az, hogy nem avatkoznak bele az ügyeinkbe, hacsak erre fel nem kérjük őket, és talán ez az egyik oka, hogy legtöbbjüket nem láttuk még egészen a közelmúltig...

SS: Mit gondol arról, hogy vannak sokan, akik szeretnének kölcsönhatásba lépni velük, és vannak, akik valóban szeretnék látni őket, és tudni, hogy kik ők? Mit jelent az, hogy szükség van egy különleges meghívásra, hogy kapcsolatba léphessenek velünk? Mit jelent, hogy "nem akarnak beavatkozni az ügyeinkbe"?

PH: Nem akarják megmondani nekünk, hogyan intézzük az ügyeinket, elfogadták azt a tényt, hogy ez a mi bolygónk, és hogy jogunk van működtetni azt, de nagyon-nagyon aggódnak, nem hiszik, hogy jó sáfárai vagyunk saját bolygónknak, mivel tarra vágjuk az erdeinket, szennyezzük a folyóinkat és tavainkat, a szennyvizet az óceánokba engedjük, és mindenféle dolgot teszünk, ami nem jó, és melyeket nem tesznek olyanok, akik jó gazdájuk saját otthonuknak. Ez nem tetszik nekik, és ezt nagyon világossá tették. Ami azt illeti, adtak számunkra egy figyelmeztetést.

SS: Hogyan?

PH: Ez több forrásból érkezett...

SS: Hogyan tették világossá, mit tettek?

PH: Beszéltek az emberekkel. Az egyik férfi, akivel körülbelül egy hónappal ezelőtt beszéltem, kapcsolatban volt velük 1974-ben, vele és a testvérével, Peruban. Elvitték az Andromediára, teleportálták. Elmondták nekik, hogy ott mit gondolnak az emberek, és hogy tényleg tönkretesszük a bolygónkat, és azt a tényt, hogy valami szörnyűség fog történni, ha nem ébredünk fel, és nem változtatunk. Túl sok időt töltöttünk egymás elleni harccal, túl sokat kültünk katonai kiadásokra, és nem eleget a szegények táplálására, és nem figyelünk a hajléktalanokra és a betegekre, és hogy beszennyezzük a vizeket és a levegőt, és játszadozunk ezekkel az egzotikus fegyverekkel, termonukleáris és atomfegyverekkel, ami pusztító hatással van a Földre, és a Kozmosz más területeire is. Nem tetszik ez nekik, és szeretnének együtt dolgozni velünk, hogy megtanítsák nekünk, hogyan lehet jobban csinálni, de úgy hiszem, csak a mi hozzájárulásunkkal. Egyéneken keresztül dolgoznak, kipróbálnak és kiválasztanak egyéneket, akik nem rémülnek tőlük halálra, mert tudnak ijedtséget okozni. Az egyik hasonló eset a Magas Fehérekkel történt Nevadában, ahol az Egyesült Államok pilótái dolgoznak velük, akik halálra rémítették az egyiküket, és az egyik pilóta Charles Hall megmentette az egyik magas rangú ember lányát a Magas Fehérek közül, és ennek következtében nagyon jó barátok lettek az anyával, és amint megbíztak egymásban, csodálatos kapcsolatba kerültek. Írt egy könyvet is "Millennial Hospitality" címmel, amiben elmondja, hogyan megy át valaki ezeken a szakaszokon, a tanácstalanságtól való félelemtől kezdve, de amikor kialakul egy bizalom és munkakapcsolat, akkor az ugyanolyan, mintha egy másik emberrel jönne létre itt a Földön.

SS: Nos arra gondolok, hogy Ön beszámol a jelenlétükről, amit nyilvánvalóan nem akarnak, mert rejtőznek, miért nem fél a következményektől? Ön egyértelműen azt állítja, hogy itt vannak közöttünk, és elmondja, hogy ezek a fajok léteznek...

PH: Itt vannak közöttünk, és én nem félek, mert a legtöbb esetben, ami a technológiát illeti, abban fényévekkel előttünk járnak, és sok dolgot tanultunk tőlük. Sok dolog, amit ma használunk, tőlük kaptuk, tudja, a ledes lámpák és a mikrochipek, a golyóálló mellény és mindenféle dolog, amit az ő technológiájukból kaptunk, és kaphatnánk sokkal többet, különösen az orvostudomány és a mezőgazdaság területén, ha békés módon bánnánk velük. De azt hiszem, hogy néhány ember jobban érdekelt lenne abban, hogy katonai technológiát szerezzen, és azt hiszem, hogy ez önfejűség, és ez az egyik dolog, amit meg kell változtatni, mert mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk, mindenhol ezen a bolygón.

SS: Említette a katonai és csere technológiákat és cserekereskedelmet az idegenek és az amerikai kormány emberei között. Mint egykori kanadai védelmi minisztert kérdezem, a csillagközi háború egy lehetőség? Nem kellene létrehozni egy Csillagháborús erőt, hogy megvédjük magunkat egy esetleges inváziótól, vagy hasonlótól?

PH: Azt hiszem, ez egy lehetőség, de csak egy lehetőség, különösen, ha minden UFO-t lelövünk, ami a légterünkbe érkezik anélkül, hogy megkérdeznénk, hogy kik ők, és mit akarnak. Már az elejétől fogva próbáltuk megkaparintani a hajóikat, megpróbáltuk lelőni őket, de a technológiájuk elég felsőbbrendű volt ahhoz, hogy bármit is tudjunk velük kezdeni, és ez biztosan így lesz még elég sokáig. Ez idő alatt minden gond nélkül leigázhattak volna bennünket ha akarnak, ezért úgy gondolom, ahelyett, hogy saját Csillagháborús terveken törnénk a fejünket, hogy megvédjük magunkat ellenük, együtt kellene dolgoznunk a jóindulatú fajokkal, akik a túlnyomó többség, és nagyban kellene támaszkodnunk rájuk, együttműködni, hogy ugyanakkor mi is adjunk valamit; nem hiszem, hogy bármi értelme volna galaktikus erőket létrehoznunk, amivel csak egyedül játszanánk és bajba kerülnénk, ami pont az egyik dolog, ami miatt többen is aggódnak közülük.

SS: Mit vár, mi fog történni, ha az emberek elkezdenek hinni a Földön létező idegenekben? A dolgok határozottan megváltoznak, az életünk már nem lesz többé ugyanolyan.

PH: Remélem, hogy ez a helyzet. Támogatom a teljes nyilvánosságra hozatalt, és nagyon erősen ezt fogom tenni a most íródó könyvemben, melyben alátámasztom az indítékokat, és hogy valóban tudnunk kell róla, jogunk van tudni. A jövőnk, mint egy faj, és itt gondolok az összes fajra a világon, potenciális veszélyben van, ha nem találjuk ki, hogy mi folyik itt, és nem dolgozunk együtt, hogy megpróbáljuk az életet alkalmasabbá tenni mindannyiunk számára, és nem működünk együtt más bolygókon élő szomszédainkkal is.

SS: Azt gondolom magamban, ha már tényleg olyan régóta itt vannak, ahogy mondja, és ők is érdekeltek az emberiség megsegítésében, akkor miért van a világunkban ilyen rendetlenség? Ha szeretne valakinek segíteni, akkor csak segít neki, nem várja meg, hogy valaki felkérje, hogy segítsen azon a valakin, nem?

PH: Azt hiszem a szülők néha azt mondják a gyermekeiknek, hogy "ez az, amit meg kell csinálnod", de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekek meg is teszik azt, nem igaz? A Kozmosz alapja a szabad választás. Megkaptuk azt a lehetőséget, hogy hibákat kövessünk el, hogy rossz döntéseket hozzunk, és azt hiszem, hogy sokunkat zavarja az, hogy túl sok rossz döntést hoztunk, és nem elég helyeset. Szóval el kell kezdenünk változtatni a prioritásainkon, és abba kell hagynunk a fegyverekre fordított időt és erőfeszítést, melyekkel megöljük, vagy uraljuk egymást, és sokkal több időt kell töltenünk egymás segítésével, hogy jobb és igazságosabb társadalmunk legyen, és olyan életünk, ami egészségesebb. Amikor az egészségügyi ellátás és az élelmiszer elosztás jobb, ha a levegő és a víz tisztább, és minden olyan dolog, amire várunk rendelekezésre áll, ha együtt azt mondjuk, hogy beállunk a helyes irányba, ugyanabba az irányba, akkor mindez lehetséges, de ez egy nagy feladat, és messze vagyunk még ettől. A véleményem az, hogy ezt kell tennünk, és azonnal neki kell állnunk.

RTSS: Egyik komoly tudós sem erősítette meg nyilvánosan egy földönkívüliekkel való találkozás bizonyítékait - miért nem erősítik meg a tudósok annak a tényét, hogy ők léteznek?


PH: Attól tartok, hogy más úton kellene járniuk, ha még nem jöttek rá. Ha annak a kutatásnak a 10 százalékát végzik le, amit én az elmúlt 8 évben tettem, akkor ugyanúgy meg lennének győződve, mint én. Úgy értem, hogy meg tudnák ezt tenni még ennél is gyorsabban. Lehet, hogy egy kicsit tovább tartana, ha nem volna katonai hátterük, de olyan sok csodálatos könyv van, melyek elmondják ezeket a történeteket, és amelyeket már hitelesítettek; az észleléseket egynél több tanú és radar is hitelesítette, hiszen ők már szerte a világon leszálltak különböző helyeken, többek közt Oroszországban is. Ott van a híres eset, nem emlékszem a hely nevére, de széles körben számoltak be róla abban az időben, egy ember egy könyvet is írt róla, majd a franciák megvették a könyv jogait, így nem tudott elterjedni. Annyi bizonyíték van, ha valaki szán rá egy bizonyos időt és végez egy kis kutatást és tanulmányozza, megtalálja. Vannak emberek, akiket érdekel és szánnak rá időt, a többiek csak azt mondogatják, hogy "Ó, tudod ez csak képzelgés." Amióta nyilvánosság elé léptem ebben a témában, heti három-négy emailt kapok szerte a világból olyan emberektől, akik ténylegesen tanúi voltak megfigyeléseknek, olyanoktól, akik már valóban jártak is ezeken a hajókon, és vannak olyanok, akiket el is szállítottak egy másik bolygóra. Ez az információ oly módon szigorúan titkos, hogy a kormányok nem beszélnek róla, de ha hallgatunk az informátorokra, és azokra az emberekre, akik az iparban dolgoztak, és tudják, hogy mi folyik itt, van egy csomó olyan információ, amit nem tart túl sokáig megszerezni.

SS: A probléma az, hogy néhányakról, akik UFO észleléseket és idegen emberrablásokat jelentettek kiderült, hogy hírnévért és pénzért állítottak dolgokat, vagy csak a tréfa kedvéért. Hogyan válasszuk el a fikciót a tényektől?

PH: Sok időt kell tölteni azzal, hogy rájöjjünk... szoktuk erre azt mondani, hogy "elválasztani a búzát a pelyvától", ami elég sok erőfeszítést igényel. Amikor miniszter voltam, kaptam jelentéseket észlelésekről, és amikor átnéztük őket, 80 százalékuk, 10-ből 8 nem volt valódi, voltak Vénusz megfigyelések, plazma, vagy egy tucat más dolog, de volt 15-20 százalék, amelyekre nem volt magyarázat, és ezek voltak a valódi azonosítatlan repülő tárgyak. Az egyik konferenciára mentem, ez Las Vegasban volt, amit egy férfi támogatott, aki írt egy könyvet az UFO balesetekről, és volt köztük több tucat nagyon jól hitelesített eset, szóval lehetetlen volt, olvasva a bizonyítékokat nem arra a következtetésre jutni, hogy ezek a járművek valódiak voltak.

SS: Volt valaha saját találkozása idegenekkel?

PH: Nem, idegenekkel nem találkoztam. Láttam egy UFO-t, mintegy 120 mérföldre Torontótól északra, a Muskoka-tó fölött, ahol van egy nyaralónk. Két évvel ezelőtt Hálaadáskor októberben a feleségem azt mondta, hogy szeretne kimenni, és nézni a csillagokat, szóval... nem vagyok valami nagy éjszakai ember... felvettem a sapkám, és kimentem vele. Ő felnézett a keleti égboltra, és azt mondta, "Ott van egy csillag", és akkor megfordultam a másik irányba és azt mondtam, "Ott van egy sokkal fényesebb", és ő is odanézett, körülbelül 20 percig néztük, majdnem kitört a nyakunk. Az határozottan egy UFO volt, mert 3-4 másodperc alatt vagy négy fokkal változtatta a pozícióját az égen. Leellenőriztem, nem volt műhold, ami erre képes lenne, egy űrállomás nem tud ilyen gyorsan mozogni, és nem volt más magyarázat, kivéve, hogy egy valóságos dolog volt. Két nappal később lementem a sötétben a tóhoz egy kényelmes székkel, és figyeltem. Szinte ugyanazon a helyen tűnt fel újra, és szórakoztatott addig, amíg követni tudtam.

SS: Tehát olyan volt, mint egy hullócsillag, ami nagyon gyorsan zuhan, majd újra emelkedik? Hogy nézett ki?

PH: Nos, úgy nézett ki, mint egy csillag.

SS: Úgy nézett ki, mint egy csillag?

PH: Nem tudom, ha esetleg olvasta a Bibliát, de azt hiszem a betlehemi csillag volt Isten egyik repülő csészelja.

SS: Azt mondta, hogy heti 3-4 emailt írnak önnek emberek, és őket valóban elrabolták az idegenek, vagy találkoztak velük. Azt is elmondják, hogyan néznek ki ezek az idegenek? Úgy értem, mindenkit érdekel, hogy honnan tudnám, hogy egy idegent látok és elrabolt engem?

PH: Az első kérdés, amit fel kell tenni, hogy hány faj van? Régebben azt gondoltam, hogy 10-12 lehet. Az Apollo űrhajósa Edgar Mitchell, aki eljött Torontóba néhány évvel ezelőtt, és velünk vacsorázott, egyetértett, hogy körülbelül 10-12 faj lehet, de a legfrissebb jelentések szerint, melyeket különböző forrásokból kapok, mintegy 80 különböző fajról lehet szó, melyek közül néhányan úgy néznek ki mint mi, és ugyanúgy sétálhatnak az utcán, és senki sem tudhatja, hogy éppen az egyikük sétált el mellette. Ők az úgynevezett "Északi szőkék", vagy másnéven a Magas Fehérek, akik valójában az amerikai légierővel dolgoznak együtt Nevadában. Képesek úgy járni-kelni, hogy például van egy pár hölgy közöttük, akik apácának öltöztek, és elmentek Las Vegasba vásárolni, és nem lehetett róluk megmondani, hogy nem földi emberek. Van egy barátom, aki látta közülük az egyik férfit sétálni az utcán, ő az, aki képes felismerni, hogy ők mások. Aztán ott vannak a Kis Szürkék, ahogy nevezik őket, ők azok, akiket a legtöbb rajzfilmben láthatunk, nagyon vékony karokkal és lábakkal, nagyon alacsonyak, kicsit magasabbak, mint 1,5 méter, nagy fejük, és nagy barna szemük van. De sok különböző faj van, és azt is tudnunk kell, hogy ők sok mindenben különböznek. Ha valaki látja a Kis Szürkéket, akkor biztosan tudja, hogy olyanok, amit soha korábban nem látott, de ha egy Északi Szőkét lát valaki, akkor valószínűleg azt mondja, hogy bizonyára valahonnan Dániából érkezett.

SS: Tehát ezek a fajok, ahogy Ön leírja, mind különbözőek egymástól a kinézetüket és szándékaikat tekintve? Egyesek közülük kellemes külsejűek és jóindulatúak, mások kevésbé szépek? Jók az emberekhez a Földön vagy azért vannak itt, hogy ártsanak nekünk?

PH: Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, mert különbözőek a céljaik, és talán nekünk itt a Földön kellene azonos céljainknak lenni, de nem lehet az mondani, hogy Oroszroszágnak, Kínának és az Egyesült Államoknak ugyanaz volna a célja, mert nem az. Azt mondanám, hogy szinte mindegyikük jóindulatú, és szeretnének segíteni nekünk, de lehet egy-két faj, amelyik nem. Ez az egyik dolog, amivel kapcsolatban kutatok ebben a pillanatban, hogy kik ők, és mik a valódi céljaik.

SS: Ezek a földönkívüli lények honnan jöttek, és hogyan érkeztek ide a Földre?

PH: Különböző helyekről jönnek. Sokáig úgy tudtam, hogy akik jöttek, különböző csillagrendszerekből érkeztek - a Plejádiak, a Zeta Reticulik, és számos más csillagrendszerből - , de az elmúlt hónapokban találkoztam olyanokkal, akik a tudomásomra hozták, hogy vannak a mi csillagrendszerünkből is, akik valójában földönkívüliek, és egy Andromedia nevű bolygón élnek, ami a Szaturnusz egyik holdja, és hogy vannak mások a Vénuszon, és néhányan a Marson, és hogy ők kapcsolatban vannak egymással, azt gyanítom, hogy az úgynevezett "Szövetség" miatt, ami közöttük van, és vannak szabályaik. Például az egyik szabály az, hogy nem avatkoznak bele az ügyeinkbe, hacsak erre fel nem kérjük őket, és talán ez az egyik oka, hogy legtöbbjüket nem láttuk még egészen a közelmúltig...

SS: Mit gondol arról, hogy vannak sokan, akik szeretnének kölcsönhatásba lépni velük, és vannak, akik valóban szeretnék látni őket, és tudni, hogy kik ők? Mit jelent az, hogy szükség van egy különleges meghívásra, hogy kapcsolatba léphessenek velünk? Mit jelent, hogy "nem akarnak beavatkozni az ügyeinkbe"?

PH: Nem akarják megmondani nekünk, hogyan intézzük az ügyeinket, elfogadták azt a tényt, hogy ez a mi bolygónk, és hogy jogunk van működtetni azt, de nagyon-nagyon aggódnak, nem hiszik, hogy jó sáfárai vagyunk saját bolygónknak, mivel tarra vágjuk az erdeinket, szennyezzük a folyóinkat és tavainkat, a szennyvizet az óceánokba engedjük, és mindenféle dolgot teszünk, ami nem jó, és melyeket nem tesznek olyanok, akik jó gazdájuk saját otthonuknak. Ez nem tetszik nekik, és ezt nagyon világossá tették. Ami azt illeti, adtak számunkra egy figyelmeztetést.

SS: Hogyan?

PH: Ez több forrásból érkezett...

SS: Hogyan tették világossá, mit tettek?

PH: Beszéltek az emberekkel. Az egyik férfi, akivel körülbelül egy hónappal ezelőtt beszéltem, kapcsolatban volt velük 1974-ben, vele és a testvérével, Peruban. Elvitték az Andromediára, teleportálták. Elmondták nekik, hogy ott mit gondolnak az emberek, és hogy tényleg tönkretesszük a bolygónkat, és azt a tényt, hogy valami szörnyűség fog történni, ha nem ébredünk fel, és nem változtatunk. Túl sok időt töltöttünk egymás elleni harccal, túl sokat kültünk katonai kiadásokra, és nem eleget a szegények táplálására, és nem figyelünk a hajléktalanokra és a betegekre, és hogy beszennyezzük a vizeket és a levegőt, és játszadozunk ezekkel az egzotikus fegyverekkel, termonukleáris és atomfegyverekkel, ami pusztító hatással van a Földre, és a Kozmosz más területeire is. Nem tetszik ez nekik, és szeretnének együtt dolgozni velünk, hogy megtanítsák nekünk, hogyan lehet jobban csinálni, de úgy hiszem, csak a mi hozzájárulásunkkal. Egyéneken keresztül dolgoznak, kipróbálnak és kiválasztanak egyéneket, akik nem rémülnek tőlük halálra, mert tudnak ijedtséget okozni. Az egyik hasonló eset a Magas Fehérekkel történt Nevadában, ahol az Egyesült Államok pilótái dolgoznak velük, akik halálra rémítették az egyiküket, és az egyik pilóta Charles Hall megmentette az egyik magas rangú ember lányát a Magas Fehérek közül, és ennek következtében nagyon jó barátok lettek az anyával, és amint megbíztak egymásban, csodálatos kapcsolatba kerültek. Írt egy könyvet is "Millennial Hospitality" címmel, amiben elmondja, hogyan megy át valaki ezeken a szakaszokon, a tanácstalanságtól való félelemtől kezdve, de amikor kialakul egy bizalom és munkakapcsolat, akkor az ugyanolyan, mintha egy másik emberrel jönne létre itt a Földön.

SS: Nos arra gondolok, hogy Ön beszámol a jelenlétükről, amit nyilvánvalóan nem akarnak, mert rejtőznek, miért nem fél a következményektől? Ön egyértelműen azt állítja, hogy itt vannak közöttünk, és elmondja, hogy ezek a fajok léteznek...

PH: Itt vannak közöttünk, és én nem félek, mert a legtöbb esetben, ami a technológiát illeti, abban fényévekkel előttünk járnak, és sok dolgot tanultunk tőlük. Sok dolog, amit ma használunk, tőlük kaptuk, tudja, a ledes lámpák és a mikrochipek, a golyóálló mellény és mindenféle dolog, amit az ő technológiájukból kaptunk, és kaphatnánk sokkal többet, különösen az orvostudomány és a mezőgazdaság területén, ha békés módon bánnánk velük. De azt hiszem, hogy néhány ember jobban érdekelt lenne abban, hogy katonai technológiát szerezzen, és azt hiszem, hogy ez önfejűség, és ez az egyik dolog, amit meg kell változtatni, mert mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk, mindenhol ezen a bolygón.

SS: Említette a katonai és csere technológiákat és cserekereskedelmet az idegenek és az amerikai kormány emberei között. Mint egykori kanadai védelmi minisztert kérdezem, a csillagközi háború egy lehetőség? Nem kellene létrehozni egy Csillagháborús erőt, hogy megvédjük magunkat egy esetleges inváziótól, vagy hasonlótól?

PH: Azt hiszem, ez egy lehetőség, de csak egy lehetőség, különösen, ha minden UFO-t lelövünk, ami a légterünkbe érkezik anélkül, hogy megkérdeznénk, hogy kik ők, és mit akarnak. Már az elejétől fogva próbáltuk megkaparintani a hajóikat, megpróbáltuk lelőni őket, de a technológiájuk elég felsőbbrendű volt ahhoz, hogy bármit is tudjunk velük kezdeni, és ez biztosan így lesz még elég sokáig. Ez idő alatt minden gond nélkül leigázhattak volna bennünket ha akarnak, ezért úgy gondolom, ahelyett, hogy saját Csillagháborús terveken törnénk a fejünket, hogy megvédjük magunkat ellenük, együtt kellene dolgoznunk a jóindulatú fajokkal, akik a túlnyomó többség, és nagyban kellene támaszkodnunk rájuk, együttműködni, hogy ugyanakkor mi is adjunk valamit; nem hiszem, hogy bármi értelme volna galaktikus erőket létrehoznunk, amivel csak egyedül játszanánk és bajba kerülnénk, ami pont az egyik dolog, ami miatt többen is aggódnak közülük.

SS: Mit vár, mi fog történni, ha az emberek elkezdenek hinni a Földön létező idegenekben? A dolgok határozottan megváltoznak, az életünk már nem lesz többé ugyanolyan.

PH: Remélem, hogy ez a helyzet. Támogatom a teljes nyilvánosságra hozatalt, és nagyon erősen ezt fogom tenni a most íródó könyvemben, melyben alátámasztom az indítékokat, és hogy valóban tudnunk kell róla, jogunk van tudni. A jövőnk, mint egy faj, és itt gondolok az összes fajra a világon, potenciális veszélyben van, ha nem találjuk ki, hogy mi folyik itt, és nem dolgozunk együtt, hogy megpróbáljuk az életet alkalmasabbá tenni mindannyiunk számára, és nem működünk együtt más bolygókon élő szomszédainkkal is.

SS: Azt gondolom magamban, ha már tényleg olyan régóta itt vannak, ahogy mondja, és ők is érdekeltek az emberiség megsegítésében, akkor miért van a világunkban ilyen rendetlenség? Ha szeretne valakinek segíteni, akkor csak segít neki, nem várja meg, hogy valaki felkérje, hogy segítsen azon a valakin, nem?

PH: Azt hiszem a szülők néha azt mondják a gyermekeiknek, hogy "ez az, amit meg kell csinálnod", de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekek meg is teszik azt, nem igaz? A Kozmosz alapja a szabad választás. Megkaptuk azt a lehetőséget, hogy hibákat kövessünk el, hogy rossz döntéseket hozzunk, és azt hiszem, hogy sokunkat zavarja az, hogy túl sok rossz döntést hoztunk, és nem elég helyeset. Szóval el kell kezdenünk változtatni a prioritásainkon, és abba kell hagynunk a fegyverekre fordított időt és erőfeszítést, melyekkel megöljük, vagy uraljuk egymást, és sokkal több időt kell töltenünk egymás segítésével, hogy jobb és igazságosabb társadalmunk legyen, és olyan életünk, ami egészségesebb. Amikor az egészségügyi ellátás és az élelmiszer elosztás jobb, ha a levegő és a víz tisztább, és minden olyan dolog, amire várunk rendelekezésre áll, ha együtt azt mondjuk, hogy beállunk a helyes irányba, ugyanabba az irányba, akkor mindez lehetséges, de ez egy nagy feladat, és messze vagyunk még ettől. A véleményem az, hogy ezt kell tennünk, és azonnal neki kell állnunk.

RT

 

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/ha-elkezdenenk-leloni-az-ufo-kat-egy.html#.Utf7J9LuI30