Szerintem a menekültekről és hogy miért ébredj végre emberiség!

2015.07.01 22:18

 

Nagyon sokáig nem akartam ezzel a témával foglalkozni, mert én úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó a figyelmemmel ebbe az ügybe energiát tenni. (legalább is nem úgy ahogyan azt elvárják..)

Aztán elkezdett nagyon sok minden lepörögni előttem és egyfajta felelősségét éltem meg azzal kapcsolatban, hogy leírjam a saját véleményemet és esetleg más szemszögből mutassak rá, erre az egész helyzetre. Persze semmi sem kötelező..szabad akarat van.. Kicsit nehéz leírnom, amit át szeretnék adni, mert nagyon összetett és mindannyian más tudatossági szinten tartunk éppen. Mégis teszem, és megosztom a saját nézőpontomat, mert szomorúsággal tölt el, hogy még sok ébresztős oldal is tulajdonképpen pontosan azt az energiát, azt a tervet erősíti, amit az elit szeretne.

Mit akarnak?

 

  • Félelmet generálni
  • Felfordulást, KÁOSZT teremteni
  • Megosztottságot generálni
  • Etnikai keveredést (a MAGok energiájának minőségét alacsonyítani)
Összességében ezzel mind alacsony tudatossági szinten,frekvencián tartani az embereket!
 

Miért?

 

Mert az alacsonyabb frekvencián (félelemben élve) nem tudjuk kihasználni velünk született természetes képességeinket. Nem tudunk fejlődni és továbbra is irányítható tudatlan, függő bábjai lehetünk annak a maréknyi embernek, akik jelenleg még mozgatják a szálakat. Az az a RENDSZERNEK. Megint adtak neked egy kis morzsát, amin csámcsoghatsz és elterelhetik a figyelmedet a lényegről!

 

Mi az alacsonyabb tudatossági szint? 

 

Az, ahol az elméd semmi mással nem tud azonosulni, mint a mindennapi problémával, negativitással. Alapja és táptalaja a félelem, a bizonytalanság. Az ilyen ember, a felelősséget kivetíti a társadalomra, a világra, és képtelen békében lenni önmagával vagy másokkal. Nem tud, jobban mondva nem AKAR szembenézni önmagával. Önszeretet hiánya lép fel benne és így mást sem tud igazán szeretni. Nincs benne elfogadás, sem alázat, csak panaszkodás és hibáztatás. Az elme és így az egyén is maga, negatív lesz, haraggal teli és mivel léte, gondolata és érzelmei ezzel a valósággal értenek egyet, ördögi kört teremt saját életében, mert újra és újra ebben az állapotban találja magát. Ebben hisz, ez a meggyőződése és ezzel ezt teremti meg a saját energiájával önigazolásnak. Ez nem hókuszpók... egyszerűen kvantum fizika. Az anyag (MINDEN ANYAG) Információs ENERGIA mezője.

 

Mi  a tudatosság?

Az előző mondat elsődleges elfogadása és megértése! Na de egyszerűbben...

Megértem, hogy MINDENért én vagyok a felelős, amit tapasztalok, amiben hiszek (nagyon fontos!), amit látok magam körül, PONTOSAN az, ami bennem van! Legtöbbször tudat alatt, ezért nehéz egyből megérteni, hogy ha valaki bánt, és ami az adott helyzetben fájdalmat okozott, annak az eredete valójában bennem vert gyökeret! Ezt gondoltam, éreztem, hittem, tudat alatt magamról. A másik csak erre a meggyőződésre adott tükröt, önigazolást!

Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed, a tapasztalataid, a külvilágod, MAGADBA tegyél rendet!

 

Vállalj felelősséget a gondolataidért, érzéseidért és első sorban békélj meg önmagaddal, fogadd el magad! A most pont tökéletes, senkinek nem kell megfelelned. Vedd észre, hogy minden élethelyzet tanít, ha hajlandó vagy az érem másik oldalát is észrevenni és felhagyni az önsajnálattal.

 

Vedd észre, hogy a világban a színfalak mögött valójában mi zajlik, ne hagyd, hogy megvezessenek, de ne is adj neki több energiát, pontosabban egy negatív hírbe ne teremts még te is plusz negatív, meg nem történt eseményeket, mert pontosan ezért a reakcióért IS találták ki őket! Tudj róla legyél felvilágosult mi zajlik körülötted, de ne tegyél bele plusz negatív energiát, inkább pozitívabb gondolatokkal töltsd meg. Nem, nem arról beszélek, hogy spirituálisan túlfűtött egyszarvúakkal (nincs bajom az egyszarvúakkal!) teli álomvilágban élj, karba tett kézzel várd a csodát és ne vegyél tudomást arról a sok nem jó dologról, ami körülöttünk zajlik. Középút! Tudatosság..felelősségtudat, az agresszió agressziót szül!

 

A kollektív tudatnak hatalmas ereje van!

Ez nem a jéghegy csúcsa, de a valódi ébresztő ideje ez az idő. Hatalmadban és jogodban áll választanod, hogy továbbra is beállsz a birka sorba vagy végre tudatos emberként, segíted a világot a saját hozzáállásoddal PÉLDÁT mutatva! Nem a világot kell jobbá tenned, Te legyél éberebb és felelősségteljesebb! A saját érzéseid és gondolataid hatalmas erővel formázzák a világot! Ez maga a tudatosság. Magadon dolgozz és így lesz a világ is egyre csodálatosabb.

 
 
 

A vitatott téma...

 

Úgy tűnhet nagyon elkanyarodtam az eredti témától, de én nagyon fontosnak tartom, ezeknek a fogalmaknak a megértését, alkalmazását a jelenlegi helyzetben. Talán kulcsfontosságúnak!

 

Szerencsére most már azért egyre többen átlátják, hogy ez egy nagyon szépen megtervezett probléma. Ezeket az embereket, semmi túlzással merem kijelenteni, ide hozták nekünk. Na és akkor itt jövünk mi és a reakciónk...Amiben eddig az én meglátásom szerint, pontosan úgy cselekszünk ahogyan várták...azok a bizonyos emberek. És azok a portál írok, ébresztő oldalak, magukat tudatosnak, spirituálisnak vallott emberek is erősítik ezt a kollektív állásfoglalást. Ezzel egyáltalán nem a munkásságukat szeretném bántani, ugyan is teljes meggyőződésem, hogy jó szándékkal akarnak segíteni! Mégis az olyan oldalaknak, személyeknek az írásai, akiket sokan követnek, sokkal nagyobb felelősségtudatra ösztönöznék azzal kapcsolatban, hogy merre terelik az emberek gondolatait.

 
 
Előre szeretnék elnézést kérni, nem szeretnék megbántani senkit, de sajnos valóban mindenki máshol tart és ezzel nincs is baj, sőt mindenki pont ott tökéletes, ahol épp tart, és mindenkinek van hova fejlődnie. Mégis, ez a helyzet igazán tiszta tudatosságot "követel" tőlünk! Erre nincs más megoldás..
 
A nézőpontok
 

Az alacsonyabb tudatossági szinten lévő emberek, most rettegnek, dühösek és ahogy újabb és újabb kiszámítható cselekedetek megtörténnek a hozzánk érkező menekültekkel kapcsolatban, elhangzanak azok a gyűlölettel teli negatív mondatok, gondolatok, mint:

 

„Én megmondtam, hogy ez lesz.. minek jöttek ide?!Takarodjanak!..Mi lesz még itt?!..Ezek primitív mocskos emberek..Végünk van..” és társai…

AZONNAL ABBA KELL HAGYNI EZT A FAJTA REAKCIÓ GERJESZTÉSÉT!

Sajnos ezek a tudatossági szinten lévő emberek még nem látják át a nagy egészet és velük a legnehezebb most talán ezt megértetni, mi, mért történik.. mégis, valahogy nekik is meg kell érteniük és tudatosságra ösztönözni őket!

 

A már tudatosabb emberek, spirituálisak, a két véglet között táncolva tehetetlenek és már felismerik, hogy nem jó dolog energiát adni ennek a negatív helyzetnek, de helyesen megítélve átlátják, hogy ettől még nem is tudunk tapsolni a kialakult helyzethez és még mosolyogni is hozzá.

Én magam is a megfelelő tudatos hozzáállást és megoldást keresem, de abban hiszek, hogy elsődlegesen amit hozzátehetek az egészhez, az a saját gondolatom és érzésem ezzel kapcsolatban, és igyekszem ezeket felelősségteljesen megválogatni.

 

Nem, nem gondolom úgy, hogy ha egy menekült bántana engem vagy egy másik embert, szeretettel megsimogatnám a fejét, csak hogy ne gyártsak negatív energiát, de nem is hiszem, hogy előre ezt kéne várnom és megteremtenem, hogy aztán azt mondhassam: „Megmondtam, hogy ez lesz!”

Ne ítélkezz, csak mert a szádba rágták, hogy milyen emberek ők. EMBEREK. És én hiszem, hogy a jó cselekedet, jó dolgokat szül.

Hiszem, hogy nagyon is függ a holnap attól, amit ma érzek és gondolok. Hiszem, hogy az következhet be, amit hiszek, amit hiszünk és hogy a legkisebb cselekedet is, ami szeretetből születik, képes megváltoztatni körülöttünk mindent. Kezd el.. Tisztában vagyok azzal, hogy ezek a menekült emberek társadalmilag alacsonyan szocializálódott és nehéz körülmények között élő, más értékrenddel rendelkező emberek, akiknek nem gond, akár fegyvert is rántani, mert ők így nevelkedtek fel. És igen, ha egy kutyát is állandóan bántanak, számolnod kell vele, hogy talán meg fog harapni, de még ő is megszelidíthető, nem tehet róla, hogy rossz bánásban részesült és egyből támad. De mi lenne, ha eleve nem ebből az elgondolásból indulnánk ki?!Ettől függetlenül, azzal is tisztában vagyok, hogy ezek az emberek, szintén csak egy kialakult helyzet bábjai, és sokan közülük, valódi áldozatai is, ahogyan mi is, más emberek érdekei miatt. Az ő szemszögükből nézve nekik sem jó az a helyzet, amiben vannak.

Nagyon nagy téma lenne valóban bemutatni miért van az ő országukban az ami..de mielőtt csak mondod a magadét, mert a médiába öntik rád a félelmet és az agressziót generáló híreket, járj utána a VALÓDI háttérnek. Kiknek az érdekei miatt megy ez az egész valójában! Ne állj be a tömegbe, legyél tudatosabb és emelj fel oda másokat is magad körül a saját példamutatásoddal.

 

Úgy gondolom, hogy lehet gyártani a megoldásokat arra nézve, mit és hogyan kéne velük tenni, de még ha valakinek jó ötlete is lenne, sajnos az embereken még mindig nem látom a szeretetteljes közös összefogás erejét és a megvalósítás szándékát, csak azt, hogy mindenki okosabb a másiknál.

 

Én sem látom a fényt az alagút végén, és én sem okoskodni szeretnék, nem azt próbálom most átadni, hogy csak gondoljunk mindenre pozitívan és a megoldás annyi lenne, hogy egyáltalán megválogatjuk a reakcióinkat, de azt hiszem, hogy elsődlegesen talán ezzel kéne kezdeni, ezt rendbe tenni és egy tudatosabb állapotból nézve, nem csak haragból, gyűlöletből cselekedni, mondani dolgokat, hanem közösen megteremteni a megoldást. És igen, embernek maradni minden körülmények között! Alázattal segíteni ott ahol tudsz, mert ma ők..holnap lehet Te..

 

Egyszerűen le kell vágni magunkról a zsinórokat, amiken keresztül rángatnak bennünket. Itt, ezzel a lépéssel indulhat el szerintem a valódi változás a világban. Nem hiszem, hogy azért, mert eddig az elitnek sikerült mindent úgy alakítaniuk, ahogyan ők eltervezték, még nem találhatnánk kiutat. De eddig még mindig úgy táncolunk, ahogy ők fütyülnek..A saját véleményem erre elsődlegesen a reakciónk és hozzáállásunk tudatosabb megválasztása, hiszen erre épül eleve az egész tervük. É azt kell, hogy mondjam, eddig sikeresen átmentünk a teszten…

 

Kezdjünk el ébredni.

Te érted már miért fontos, hogy felébredj? Mire vársz még, milyen történésre?

Ez a nagy vizsga emberségből.. alázatból

 

Ha úgy gondolod, hogy a gondolataimat érdemlegesnek találtad kérlek oszd meg, mert bár én sem a megoldást mutattam meg, de talán több emberben is elindíthat valamit és végül a megoldás is kirajzolódik.

 

Fényszív

2015.07.02.

 

Köszönet a Fotókért Floszmann Tamásnak :)