A Föld bolygóért folyó harc elérte a csúcspontját

2014.10.30 14:32

A pszichológiai harc annak tekintetében, hogy mint emberiség mit tegyünk a jövőben, eléri a csúcspontját. A legdrámaibb fejlemény talán az a tény, hogy az úgynevezett ISIS kampány most a katonai ipari komplexumon belüli polgárháborúvá válik, amit valószínűleg utoljára a Római Köztársaság utolsó évei alatt láthattak.

Emellett a régi összeesküvés fokozza az ebola félelem kampányt az USA-ban, még úgy is, hogy máshol csillapodnak ezek a félelmek. A 188 nemzet támogatását bíró BRICS szövetség a maga részéről továbbra is keresi a barátokat egy békés fejlődéshez, és sikerül bevonniuk Angliát, Franciaországot, Németországot és Japánt. A BRICS szövetség tagjai meg fogják győzni a világot arról, hogy az amerikai egypólusú hegemóniát nem fogja felváltani egy kínai egyeduralom.

https://www.bloomberg.com/news/2014-10-26/just-500-miles-apart-japan-forces-hold-drills-with-russia-u-s-.html

Oroszország Indiával is tart közös hadgyakorlatot, ahogy azt az USA is teszi ismételten számos ázsiai országgal. Ezek mindegyikének célja Kína, melyben több forrás is egyetért.

Az olasz P2 szabadkőműves páholy tag Marco Di Mauro szerint 2008-ban, amikor utoljára járt Ázsiában, hogy tárgyalásokat folytasson egy új pénzügyi rendszerről a kínaiakkal, a világ vagyonának 80 százaléka feletti ellenőrzést követeltek. A közelmúltban azt mondta, hogy kénytelen volt törölni egy ázsiai útját, mert az olasz titkosszolgálat figyelmeztette, hogy a kínaiak azt tervezik, hogy megölik Manilában.

Di Mauro azt is mondja, hogy Rienzi Franco, a "Vatikán kongregációs igazgatója" találkozott a kínai titkosszogálat ügynökeivel 2011-ben Hongkongban, és felajánlott Kínának 13 trillió dollárt.

Ha a fenti állítások mind igazak, akkor ez ellentétes az ázsiaiak Fehér Sárkány Társasággal kötött megállapodásával, amely az volt, hogy egy 50-50 százalékos felosztás lenne kelet és nyugat között, megtartva a vétójogot a saját régiójuk felett.

A lényeg, hogy minden ilyen hadgyakorlat azt szolgálja, ha Kína megpróbálná egyedül átvenni az irányítást a bolygón, akkor háború lenne, mert India, Oroszország, Japán, Európa, az Egyesült Államok és sok más ország sem hagyná, hogy ez megtörténjen.

A cél az, hogy legyen egy többpólusú világ együtt a megújult nemzetközi intézményekkel, melyek képesek megszüntetni a szegénységet, és meg tudják állítani a környezeti pusztítást. Nem szabad engedni, hogy az amerikai titkos kormány diktatúráját a kínai kommunista párt diktatúrája váltsa fel.

Mindenesetre a katasztrófapolitika egyre gyakoribb ezekben a napokban, mivel az Egyesült Államok, az Európai Unió és az ENSZ mind a fizetésképtelenség látható jeleit mutatják.

A múlt héten például bizonyítékok merültek fel, hogy az Egyesült Államok Vállalat leállt. A vállalatot már eltávolították a Dun & Bradstreet társasági adatbázisából. Ezen kívül a Puerto Rico-i kormány honlapja azt írja, hogy:

"Az Amerikai Egyesült Államok Atlanti Legfelsőbb Tanácsának Nagy Keleti Joghatósága"

"törölve".

https://prcorpfiling.f1hst.com/CorpInfo/CorporationInfo.aspx?c=73-122&m=oce

A brit MI5 hírszerzés szerint ez a szervezet elnökölt az Amerikai Egyesült Államok keleti partján, többek közt Washington D.C.-ben, a Yale Egyetemen, és a Koponyák és Csontok körében. Megbízatását a Francia Szabadkőműves Nagy Keleti Páholy törölte, mondta a forrás.

Ez szinte biztosan kapcsolódik számos J.P. Morgan bankár gyanús halálához, mivel a J.P. Morgant a Koponyák és Csontok Bush klán irányítja. A J.P. Morgan bennfentesek elleni támadások egyik célja, hogy hozzáférjenek egy 119 ezer embert tartalmazó adatbázishoz, akik között Barack Obama is szerepel, és akik kenőpénzt kapnak a Bush családtól, a CIA és ázsiai források szerint.

Ugyanez a forrás azt is mondja, hogy hangos kiabálás folyik a Fehér Házban ezekben a napokban Michelle Obama és Valerie Jarrett elnöki tanácsadó között. Úgy tűnik, hogy Michelle Obama kerekedik felül ezeken a találkozókon.

Az USA fizetésképtelenségének további jele, hogy az adóhivatal önkényesen megkezdte olyan személyek tulajdonában lévő bankszámlák lefoglalását, akik nincsenek bűnügyi vagy adóelkerülési nyilvántartásban. Korábban kaptunk jelentéseket emberektől, akik azt állították, hogy az amerikai kormány rajtaütött a biztonsági letét széfjeiken, és önkényesen lopott el milliókat tőlük. A különbség ezúttal az, hogy olyan számlák után mennek, melyeken kevesebb mint 10 ezer dollár van.

https://rt.com/usa/199883-irs-structuring-civil-asset-forfeiture/

Másik jele is volt, hogy a Federal Reserve Board-nál sem megy minden a régiben, amit a kínai kormányzati Xinhua News honlapján lehetett látni. Ez egy nyolc képből álló fotó sorozat a Federal Reserve Board üléséről a következő felirattal:

"A Fed Board kormányzótanácsa nyílt ülést tartott, hogy megvitassák a végső szabályalkotást, ami megköveteli az értékpapírosítási ügyletek szponzoraitól, hogy fenntartsák a kockázatot ezen ügyletekben."

https://news.xinhuanet.com/english/photo/2014-10/23/c_133735725_2.htm

Ez azt jelenti, hogy a származékok elméletben több száz trillió (a BISszerint), és akár több kvadrillió és kvintillió értékűek, hírszerző ügynökségi források szerint, amely sok megabankot tart a felszínen, amit ki kell vonni majd a főkönyvekből. A bankok nem tarthatnak fenn kockázatot a tranzakciókban, ami sokkal többet ér, mint a világ GDP-je, mert nincs realitása, hogy azokat fedezzék. Kínai források azt mondják, hogy mostantól a megengedhető tőkeáttétel visszatér a 10-szeres maximumra, ami a történelmi tapasztalat szerint fenntartható. Most az USA-ban Bill Clinton elnöknek hála ez 100-szoros.

Az EU a maga részéről hirtelen váratlanul arra kérte a briteket, hogy kaparjanak össze 2 milliárd eurót november 1-ig, és ezzel megpróbálkoztak számos más országban is. Ez a hirtelen nagy összegű készpénz kérés gyanúsan hasonlít ahhoz, amikor Oroszország kérte Ukrajna kifizetetlen gázszámláinak rendezését.

Az EU ugyancsak hirtelen hozzáadta a fekete piaci kábítószereket és a prostitúciót a GDP adatokhoz annak érdekében, hogy gazdaságuk egészségesebbnek és nagyobbnak tűnjön, mint arról korábban beszámoltak.

Az ENSZ a múlt héten szintén váratlanul arra kérte Japánt, hogy szedjen össze 1 milliárd dollárt a "klímaváltozás" miatt.

Az elkeseredett összeesküvők újabb régiókban is próbálnak bajt keverni. A múlt héten Bill Clintonhoz kötődő emberek kapcsolatba léptek a Fehér Sárkány Társasággal, hogy egy nukleáris háború kirobbantásával fenyegessenek India és Pakisztán között. A fenyegetést tüzérségi zárótűz követte az indiai és pakisztáni erők között a vitatott Kasmír régióban.

India és Pakisztán Kasmír függetlensége óta rosszul járt el. Olyan ez, mint a két nőről szóló történet, akik kérték Salamon királyt, döntse el, hogy ki az anyja a vitatott babának, és mindketten egyetértettek Salamon azon döntésével, hogy vágják félbe. India és Pakisztán is Kasmír szülei, és életet kell, hogy adjanak a független Kasmíri Királyságnak, hogy az a szabad kereskedelem és barátság övezetévé válhasson. Akkor az összeesküvés bajkeverői nem lesznek képesek bajt okozni ebben a régióban. (1)

Az ISIS helyzet ma már szintén nyilvánvalóan összeesküvés meghatalmazottak útján zajló polgárháború. Amerikai és izraeli ügynökök amerikai fegyvereket használnak arra, hogy az amerikai légierő repülőgépeit lelőjék olyan okoból, melyeknek semmi köze az USA-hoz.

Közben sok minden folyik ezen a héten az X-akták kategóriában. Először is Vincenzo Mazzara a P2 szabadkőműves páholytól azt írta, hogy az általuk imádott Fekete Nap a Zoroasztriánus isten. (2) Azzal folytatta, hogy "a sötét energia mindenhol jelen van ebben a dimenzióban... a küldetésem az, hogy egy templomot állítsak a Fekete Napnak, az univerzum igazi urának." Hozzáteszi, hogy a sötét anyag "nemrég lépett be a napszélbe, és a Föld atmoszféráját átalakítja röntgen sugarakká."

Bizonyítéka erre a Napon a közelmúltban megjelent "tök arc" volt.

https://fox6now.com/2014/10/11/pumpkin-sun-picture-snapped-by-scientists-shows-jack-o-lantern-face/

A jelenséget több nagyobb napkitörés követte, és valószínűleg ennek eredményeképpen szakadt meg a kapcsolat az amerikai, a japán és az európai időjárási műholdakkal a múlt héten.

Ezen kívül az MI5 brit titkosszolgálaton keresztül meg tudjuk erősíteni, hogy a múlt héten a NASA hirtelen megszüntette a Mars felé közeledő üstökös élő közvetítését, miután egy bolygó méretű robbanás jelent meg a Marson hirtelen. Alább egy függetlenül készített videófelvétel mutatja, hogy mi is történt valójában a Marson: (videó lent)

 

Egy amerikai székhelyű forrás, aki helyesen jósolta meg a zűrzavart Ukarjnával kapcsolatban és a malajziai utasszállító eltűnését azt mondja, hogy "az amerikai Mars bázist elpusztították". A brit hírszerzés ezt megerősítette, ellentétben azzal, amit a világ közvéleményének mondtak, az USA-nak valójában emberei vannak a Marson.

A japán nemzeti obszervatórium szóvivője azt mondta, "ha a NASA ezt nem kommentálja, akkor bizonyosan mi sem fogjuk."

E sorok íróját a közelmúltban keresték meg telefonon olyan emberek, akik azt állítják, hogy tagjai azon csoportnak, mely elfoglalta az amerikai föld alatti bázisokat. Azt mondják, hogy embereket találtak ott ketrecekben, és borzalmas genetikai kísérletek nyomait. A bázisok továbbra is lezárva maradnak, hogy megakadályozzák a nyugati összeesküvés elitet abban, hogy oda meneküljenek, mondták el a források.

Mindenesetre az X-akták dolgok majd akkor számítanak igazán, amikor valóban látjuk, hogyan befolyásolják a mindennapi életünket. Egyelőre ha a Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei megnyerik a csatát itt a bolygó felszínén, akkor jelentős változások lesznek láthatók. Először is, az Egyesült Államok és szövetségesei fegyveres erőinek átcsoportosítására kerül majd sor, hogy haladéktalanul véget vessenek a világon a környezet pusztításának. Közben azon is lesznek, hogy azonnal leállítsanak minden folyamatban lévő konfliktust a bolygón.

Az ENSZ és más nemzetközi intézmények alapvetően meg lesznek reformálva, a szegénységnek vége lesz, és egy elképzelhetetlen jólét korszaka kezdődik itt a Földön. Azután remélhetőleg a bolygó karanténja véget ér, és ellátogathatunk az univerzum többi részébe.

Benjamin Fulford

 

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-fold-bolygoert-folyo-harc-elerte.html#.VFI8zjSG-Ck