A Júliusi-Augusztusi "oroszlán" energiák igazítása történik

2013.07.31 18:48
 
by kristalyhang 
 
HERAK a Szíriuszról / 2013. július 31.
Frank Scheffler közvetítése
A JÚLIUSI-AUGUSZTUSI „OROSZLÁN” ENERGIÁK IGAZÍTÁSA TÖRTÉNIK
Legyetek üdvözölve kedves Fénytestvérek!
Az egész glóbuszon zajlik az energiák igazítása. Ezek nem csupán csillagotokból, a Napból származó energiák, hanem az univerzum minden szegeltéből érkeznek ide hozzátok. Mi a különleges ezekben a felerősített [magasabb rezgésű] energiákban?! Mint azt már korábbi közvetítések során említettem és más médiumok tolmácsolása által is ismert lehet, a Naprendszeretek újra valóságos időben létezik, miután a hologram eltávolításra került. Ezzel a folyamattal úgymond újra „rácsatlakoztatok a hálózatra”, bár mindig összeköttetésben álltunk, de eddig a Gaiat övező terület karantén alatt volt. Egyesek számára hihetetlenül hangzik, de most úgy van, hogy az energiák, a morfogenetikus mező területeiről a korábbi akadályokon kívül, célba érnek Gaian.
Ezért emelkedett szignifikánsan az utóbbi években űrflottáink száma, hiszen feladatunk ennek a beáramló energiának a megszűrése, hogy megvédjük a bolygót és Benneteket.Ezért ezekben a napokban mindenféle erőteljes testi változásokat fogtok tapasztalni. Ezért arra kérünk benneteket, hogy segítsétek továbbra a [z energia] befogadási folyamatot, és ne hagyjátok magatokat egyensúlyotokból kibillenteni.
Ezzel a folyamattal együtt jár a DNS-etek helyreállítása, így tovább folytatódhat a sejtjeitekben zajló kristályosodási folyamat. Minden nap figyeljetek befelé és ne veszítsétek szem elől a fókuszpontot, ebben a pillanatban ez a legfőbb dolgotok.
Kezetekben az eszközök, most kizárólag csupán az a lényeg, hogy ezt történelmetek eme fontos pillanataiban használjátok is. Tartózkodjatok szeretetben és harmóniában,meghajolva Előttetek küldjük Nektek fehér arany fényünket.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius.
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: https://nebadonien.wordpress.com