A Thunder Energies láthatatlan entitásokat fedezett fel forradalmian új teleszkópjával

2016.01.27 17:41

A Thunder Energies vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal. A Thunder Energies korábban már bizonyítékokat mutatott be antianyag galaxisok, antianyag aszteroidák, és antianyag kozmikus sugárzás látszólagos létezéséről, melyeket előző vizsgálatok során észleltek. A Thunder Energies a legújabb megfigyeléseket dokumentálva bizonyítékokat mutatott be a láthatatlan entitások létezéséről, melyek sötét vagy világos típusúak.

A vizsgálat során a láthatatlan entitások két típusát különböztették meg, és az ITE-1 és ITE-2 jelölést adták nekik. Az ITE-1 típusú entitás a Santilli teleszkóp homorú lencséinek köszönhetően vált láthatóvá, és a hozzá csatlakoztatott digitális kamera hátterén "sötét tárgyként" jelent meg. Az ITE-2 típus "világos tárgynak" látszik a kamera képén.

 

 

 

AZ ITE-1 típusú entitásról kimutatták, hogy főként földfelszíni és Hold körüli pályán találhatók. Ezzel szemben az ITE-2 általában érzékeny polgári, ipari és katonai létesítmények fölött helyezkedik el közvetlenül, ami úgy tűnik olyan viselkedésre utal, ami nyomatékosíthatja az illetéktelen megfigyelés lehetőségét.

"Ez egy izgalmas felfedezés. Nem tudjuk, hogy mik ezek az entitások, de teljesen láthatatlanok a szemünk, a távcsöveink, vagy a hagyományos Galileo teleszkópok számára, ám ezek az objektumok teljes mértékben láthatóak a Santilli teleszkópjainkhoz csatlakoztatott kamerákon," - mondta Dr. Ruggero Santilli, a Thunder Energies vezérigazgatója.

A Thunder Energies vállalat egy forradalmian új technológiákat használó cég az optika, az atomfizika és az üzemanyag elégetés élvonalbeli területein.

 

Alább látható a Dr. Santillivel és a Dr. Gaines elnök-vezérigazgatóval készült interjú.

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/01/a-thunder-energies-lathatatlan.html