Az emberi élet nem a Földről származik állítja egy ökológus

2013.11.20 15:19

Egy amerikai ökológus azt állítja, hogy az emberek nem a Földön éltek, hanem földönkívüliek által kerültünk ide több tízezer évvel ezelőtt.

Dr Ellis Silver új könyvében rámutat számos olyan élettani funkcióra, ami miatt az ember nem fejlődhetett más életekkel együtt a Földön.

Kezdve egészen az olyan emberektől, akik a rossz hátuktól szenvednek - mellyel arra utal, hogy ez azért van, mert egy olyan világban alakultunk ki, ahol kisebb a gravitáció - a túlságosan könnyű naptól való leégésig és a nehéz szülésig.

Dr Ellis azt mondja, hogy míg a bolygó a legtöbb esetben találkozik az emberek igényeivel,  ez talán nem szolgálja a fajok érdekeit olyan jól, mint azokét, akik elképzelhetően idehoztak bennünket.

Az "Emberek nem a Földről valók: A bizonyítékok tudományos értékelése" című könyvében az ökológus azt írja, hogy az emberi faj olyan hibákkal rendelkezik, melyek arra utalnak, hogy "nem e világból való" lények vagyunk.

"Az emberiség állítólag a legfejlettebb faj a bolygón, mégis meglepően alkalmatlan és betegségekkel felszerelt a földi környezetben: károkat okoz a napfény, erős ellenszenv a természetben előforduló ételekkel szemben, nevetségesen magas számú krónikus betegség, és így tovább."

Dr Ellis szerint az emberek azért szenvednek a rossz háttól, mert egy olyan világban alakult ki, ahol alacsonyabb a gravitáció.

Azt is elmondja, hogy furcsa, hogy a csecsemők feje olyan nagy, és ez megnehezíti a nők szülését, ami az anya és a csecsemő halálát is okozhatja.

Nincs más őshonos faj ezen a bolygón, melynek ilyen problémái lennének, mondja.

Úgy véli, hogy az embereket nem arra tervezték, hogy sokáig ki legyen téve a napsugárzásnak, mint itt a Földön, egy-két hétnél tovább nem vagyunk képesek napozni - ellentétben a gyíkokkal -, és nem lehetünk kitéve a napfénynek minden nap gond nélkül.

Dr Ellis azt is állítja, hogy az emberek mindig betegek, és ez azért lehet, mert a testünk órája egy 25 órás naphoz van állítva, ahogy azt alváskutatók is bizonyították.

"Ez nem egy modern állapot, ugyanezek a tényezők nyomon követhetők az egész emberiség történetében a Földön." - mondta.

Azt sugallja, hogy a Neander-völgyieket, ahogy a Homo erectust is egy másik fajjal keresztezték, talán a Alfa Kentauriról, amely a legközelebbi csillagrendszer a Naprendszerünkhöz, mintegy 4,37 fényévnyire a Napunktól.

Dr Ellis elmondta, hogy sokan érzik úgy, hogy nem tartoznak ide, és nem érzik magukat otthon a Földön.

"Ez arra utal (legalábbis számomra), hogy az emberiség egy másik bolygón alakult ki, és úgy hoztak ide bennünket, mint egy magasan fejlett fajt."

"Ennek egyik oka lehet az, hogy a Föld egy börtön bolygó lehet, hiszen mi természetünknél fogva erőszakos fajnak tűnünk, és addig vagyunk itt, amíg meg nem tanuljuk, hogyan viselkedjünk." - mondta.

Dr Ellis azt mondja, könyvének az a célja, hogy létrehozzon egy vitát a tudományos vizsgálat helyett, és reméli, hogy ez arra vezet bizonyos embereket, hogy kapcsolatba lépjenek vele, és további javaslatokkal,  "bizonyítékokkal" álljanak elő.

Míg más tudósok szerint egyes baktériumok az űrből érkeztek a Földre, Chris McKay, egy NASA asztrobiológus azt mondta, hogy arra a következtetésre jutni, hogy ez egy idegen élet, az valóban egy "nagy ugrás".

Wainwright professzor a Sheffield Egyetemről azt tervezi, hogy tovább vizsgálódik, és úgy véli, hogy az élet folyamatosan érkezik az űrből, és az nem Földi eredetű.

Dr Ellis azt mondja, hogy bár az elgondolása egy szélsőséges evolúció ötlete, a célja az, hogy elgondolkodtasson, és állítása szerint összességében pozitív válaszok fognak érkezni.

Őt az érdekli, hogy az emberek külön érkeztek a Földre, vagy esetleg meteorokkal és üstkösökkel érkeztek azok az alapvető összetevők, melyekből aztán a ma ismert fajunk alakult ki.

"Az értekezésemben arra utalok, hogy az emberiség nem az élet egy adott törzséből fejlődött ki, hanem máshol, és a Földre szállították (mint teljesen kialakult Homo sapiens) 60-200 ezer évvel ezelőtt" - mondta.

 

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/az-emberi-elet-nem-foldrol-szarmazik.html#.UozEidJ1Z6k