Életed nagy összegzése Csillagmag

2013.07.25 18:11
 
“Vessünk az égre egy pillantást, és most arra kérlek, hogy lelki szemeid előtt képzelj el egy kört. Ebbe rajzolj be egy egyenlő oldalú háromszöget, akkor kirajzolódik előtted az az ábra, ami lassan megjelenik a horoszkópban is. Ennek a háromszögnek a három csúcsát adja a Jupiter, a Szaturnusz és Neptunusz. Ez azért különleges, mert ez a három, viszonylag lassú mozgású égitest igencsak ritkán alkot így háromszöget (225 évvel ezelőtt volt legutóbb ilyen). E hónapban aktiválódik a Szaturnusz–Neptunusz trigon, kialakul a Jupiter–Neptunusz trigon, és a Jupiter–Szaturnusz trigon is. Ezekről a kapcsolatokról részletesen olvashatsz alább vagy a Csillaglesőben.
 
A Jupiter az Igazság, a Törvény, a Szeretet, a Rend, és a Hit szimbóluma. Ebbe a tüzes alkímiai kohóba érve nagyon komoly átalakulások zajlanak ezeken a területeken, de nem csak Benned, hanem az egész világon, messianisztikus szinten is.
 
A három trigon fényszög kapcsolat hatalmas inspirációs energia a változásra, amikor a dolgok egymás után, úgymond könnyedén követik egymást, hiszen ha egyszer meggyújtod a tüzet (háromszög szimbólum), akkor onnan az már magától ég, amíg a lángot táplálod. A Jupiter–Szaturnusz trigon azt üzeni, hogy a hited és világod rendjét működtető igazságaiddal szembesülsz, azokat meg kell tapasztalnod teljesen és végletesen a lelked legmélyéig, mert csak így tudod megélni, mennyire Valódi mindaz, amiben hiszel. S amiben hiszel, azt tapasztalod, ezért ha a világban eluralkodó hazugságokra és illúziókra alapoztad az életedet, akkor amint azok szépen lassan leomlanak, egyfajta talajvesztettséget érezhetsz, igencsak erőteljesen.
 
Magas szinten viszont ez az energia segít stabilizálni Hited erejét. Aki az ördögöt festette a falra, az megtapasztalta az ördögöt magát, de Te, aki képes voltál túllépni az illúziókon, nem fogsz félni egy falra festett képtől, és tudod, hogy a fal mögött ott van egy hatalmas létező és lélegző Univerzum, amely kilépve börtönödből vár rád. Tehát láss túl a falakon, az illúziókon, csak bízz tovább kitartóan, mert a gyümölcsök be fognak érni! Ne feledd, a Mag hullámvarázsban járunk (lásd Csillagleső, 218. oldal), ezért bátran hívd be az általad elérhető legmagasabb és legfényesebb igazságokat és cselekedj azok szerint, hogy TISZTA belső szándékod megnyilvánulhasson. A Jupiter a kiáradás és bőség energiája is egyben, tehát engedd meg, hogy a vizes jegyekben álló háromszög táplálja a Te belső magodat!
 
Az említett háromszögben résztvevő három égitest, mind-mind víz elemű jegyben áll. A Jupiter a rákban, a Szaturnusz a skorpióban, és a Neptunusz a halakban. Itt e három jegy ős-üzenete kapcsolódik most össze benned, ahol a víz, mint a lélek szimbóluma transzmutálódik. Ahogy a vizet tűzre veted gőz lesz belőle, azaz szellemivé válik, majd visszahull az anyaföld méhébe és tápláló lelkiséggé alakul.
 
A víz a változást szimbolizálja, amint bármilyen formát öltve, mindent áthatva jelen van mindenben. A Föld bolygó felszínét majd háromnegyed részt borítja víz, mint ahogyan az emberi testet is ilyen arányban tölti ki. Az emberi lény születése az anyaméhben a magzatvízben történik, mint ahogyan az óceánok vize hívta a Létbe az életet Gaia méhéből. A rák jegyben álló Jupiter a benned élő otthonnak, gyökereidnek az igazságát hívja most elő e háromszög által!
 
Tehát mi a Te IGAZI OTTHONOD? Erre keresd a napokban a választ! Honnan is születtél? A majomból alakultál át, s a molekulák véletlenszerű találkozásából született meg az élet? A részecskék véletlen ütközésének az eredménye vagy? Netán az Élet hatja át minden porcikádat, benned van a Teremtés csodája, a tervezés mindenben megnyilvánuló Isteni jelenléte? A napjaidban megjelenik ez a kérdés, azért, hogy megtapasztalhasd hitedet, bőségedet, és hogy hagyd leomlani a nem időtálló igazságokat. Ha mostanában találkozol valamivel, ami eltűnne életedből, akkor azt nyugodtan engedd el. Keresd a belső otthon biztonságát. Ebben az időben nagyon mély kapcsolatot élhetsz meg a láthatatlan világgal, most csak egy nagyon vékony hártya választja már el tőlünk az angyali világot. Tágulj, sugározz!
 
Ejtsünk szót a Jupiter és Neptunusz trigonjáról is, amellyel kiegészítve a korábbi üzeneteket a teljes, totális, és végleges átalakulás jelenik meg életedben. A Neptunusz az összeolvadást és eggyé válást hozza el ebbe a szétszakadt harmadik dimenzióba, ahol most, amennyire csak be tudod fogadni, olyan mértékben jelenik meg az Egység. Ez nem azt jelenti, hogy Te megszűnsz létezni, hanem azt, hogy nem érzed elszakítottnak és különállónak többet magad és a szótáradból kitörlődhetnek lassan az „én” és „te” szavak, átadva helyüket a „mi”-nek. Ahol a megszokott „én” pusztán csak egy nézőpont, ahonnan az egészet nézzük.
 
Hogy egy példával is szemléltessem, képzelj el egy szobát, ahol Te eddig a széknek hitted magad és mondjuk engem egy szekrénynek láttál. Ha eddig két különállónak gondoltál minket, akkor büszke lehettél rá, hogy milyen csinos lábacskáid vannak, míg nekem csak négy otromba tuskóm van. Irigykedhettél rá, hogy mekkora ajtóim vannak, míg neked ilyened egyáltalán nem volt, és magadat túlértékelve nézhetted a szőnyeget, amely fölé tornyosulsz, és aminél jóval magasabban helyezkedsz el. Vedd ki a széken kívül az összes többi tárgyat a szobából és egy nagyon üres szobát kapsz, ahol az egymagában álló szék elég idétlenül néz ki. Mert értsd meg, mi együtt vagyunk a szoba, EGYÜTT TESSZÜK A SZOBÁT SZOBÁVÁ. Azaz a Földet együtt tesszük Földdé. És ehhez kell szék is, meg asztal is, sőt még a szőnyeg is. Hol vagyunk mi egyek? Hát a szobában egyek vagyunk. Abban, ami mindannyiunkat úgymond körbeölel. Te honnan nézed Önmagadat? A székből nézed a többi csúnya vagy szép tárgyat a szobában, vagy a szoba szemszögéből nézel magadra, mint székre, és az összes többi bútorra? Netán, ha szoba vagy, akkor érzékelni tudod a többi szobát is melletted ebben a nagy házban, amire eddig, mint szék nem is tudtál rálátni… Ez a Minden Egy állapota.
 
Kérlek, ne várd a csodákat, a leszálló angyalokat (vagy űrhajókat), az összeomló bankrendszert – ez mind a látszatvilág eleme! BELÜL ÉREZD ezt az egészet, és nem is kell mást tenned. Talán úgy is lehetne fogalmazni, hogy igen „szerencsés” ez a mostani konstelláció, de inkább felejtsük el a szerencse fogalmát, hisz tudjuk, hogy most a bennünk lévő Isteni nyilvánul meg. Képes vagy rá, inspirálva vagy a váltásra, és most meg is tudod tenni, és nincs semmi baj. S nehogy kétségbe ess, ha esetleg a médiában nem ezt látod, mert ott csak az utolsó morzsák haláltusáját láthatod! Ha arra fókuszálsz, akkor bizony nagyon csúnyának tűnhet a helyzet, de ha belülre figyelsz a belső otthonodra, akkor láthatod, hogy minden milyen gyönyörűségesen bomlik ki.
 
S szeretném egy eddig még nem említett, de nagyon FONTOS üzenetre felhívni a figyelmedet, azaz a Jupiter–Lilith együttállásra, ami azt jelenti, hogy ebben a csodálatos és ritka égi háromszögben a Lilith energiái is benne vannak. A Lilith a szétválasztottságból fakadó elhagyatottságot, szenvedést, energiarablást szimbolizálja. Ez most meggyógyul! A Jupiter szeretet ereje, a Neptunusz transzcendentális gyógyító ereje, és a Szaturnusz illúziókat leromboló ereje visszaállítja a benned élő elszakadtság energiáját eredeti, egységes formájába, amikor Minden Egy. S a Jupiter–Lilith együttállás az Ikrek csillagképben éppen az Egyszarvú csillagkép fölött áll. Az Egyszarvú szarva, mint az Egység szimbóluma áthatja az üzenetet és a Teremtés elválasztatlanságába állít Téged vissza. Meggyógyultál! Nincs szükséged több játszmára és drámára!
 
A Jupiter és a Lilith együttállása 2012 előtt utoljára 1978-ban történt, szintén júliusban. (Tavaly kétszer is együttállásban voltak, idén is elő fog még fordulni, majd legközelebb a kétezer-negyvenes években…) Ritkasága miatt ennek üzenete kiemelt, főleg 2013-ban. A hitetlenséged, szeretetlenséged és tudatlanságod megváltásának ideje jött el. Nem konkrétan ma (bár ma egzakt az együttállás), hanem ezekben a hetekben, Hited ereje van nagyon komolyan próbára téve. Tágabb értelemben a vallásod is, és ez alatt nem (csak) az egyházi hovatartozásodat értem, hanem, hogy mi iránt vagy elkötelezett, mit vállalsz fel mások előtt, azaz milyen is a „te istened”. Az isten alatt szintén nem a spirituális szintű istent értem, mert ha mondjuk valaki ateista, akkor az ő „istene” a háromdimenziós tudományba vetett hiszem-ha-látom szintű tapasztalás.
 
Kérlek, használd belső intuíciódat a szavakon túl és akkor világossá fog válni számodra, hogy mit is jelent a Hited próbája. Mert most az, amiben hiszel, úgymond visszaüt rád, visszacsap. A hited szerinti elvek, amelyekkel MÁSOK IRÁNT, MINDEN LÉTEZŐ iránt viseltettél, azok most a visszájukra fordulnak. Ha eddig azt gondoltad, hogy csak Neked van igazad, csak a Te „vallásod” tudja a tutit, és mások biztos, hogy eltévelyedettek, akkor, ha most ezt nem vagy képes elengedni, nos, az igencsak meg fog jelenni a világodban, és pontosan annyi szeretetlenséget fog hozni az életedbe, mint amennyivel Te viseltettél mások iránt. Lehet, hogy a szavaim kivételesen komolynak és keménynek tűnnek, de ez az energia is ilyen. Nagyon fontos, hogy FÉLELEM NÉLKÜL tekints magadba e téren, s tudd, bármikor megtalálhatod igaz önvalódat, a Forrás kegyelmét, Otthonodat – csak kérned kell. Soha nem késő!
 
Szeretném még kiegészíteni a neptunuszi szimbólumokat, hogy felhívjam néhány fontos üzenetre a figyelmedet. A Neptunuszhoz tartoznak a ködök, az illúziók, és a függőségek, így most ezek is szépen lebomlanak és meggyógyulnak az életedben. Ezért a megszokott cselekedeteid, mint például a dohányzás, tv-nézés, internetezés vagy más függőségben tett tudattalan tettek is eltűnhetnek, viszont ez egy szinten űrt hagy maga után. Ahhoz, hogy megkönnyítsd a régi minták lebomlását, gondoskodj róla, hogy legyen mivel megtöltened a keletkezett ürességet. Fontos, hogy ez ne valamilyen újabb hárítás, terelés legyen, hanem valódi tartalom.
 
Ha most éppen nyaralsz, akkor ez – mivel kimozdított a megszokott hétköznapjaidból – igencsak a segítségedre lehet ebben. Amire azért figyelj oda, hogy MINDENKÉPPEN változtass az életviteleden! Ajándékozd el a TV-det, ha úgy érzed, hogy sokat ülsz előtte feleslegesen, netán rendszeresen elalszol előtte! Töröld le az összes sorozatot a gépedről, dobd ki a cigidet, öntsd ki a piáidat, egyszóval nyugodtan légy drasztikus, mert ezzel segítheted a folyamatokat. És ami MÉG FONTOSABB, hogy ezek helyére valami táplálót, valami “újdimenziósat” helyezz: fess, szobrászkodj, faragj, vagy csak sétálj többet a természetben. Építs a gyermekeid játékaival, mindegy, csak ne csináld azt, amit szoktál és ne újabb elterelést találj ki! Ezek nagy segítségedre lesznek. Ma nagy erővel törhetsz ki saját labirintusodból!”
 
Forrás:https://csillagmag.hu/csillaguzenetek/eleted-nagy-osszegzese/