Hatalmas Víz alatti Obeliszkek és egy Belső Föld bejárat a Nagy Piramissal ellentétes oldalon,a Föld túlsó felén

2013.10.26 02:14

Mi van pontosan a Nagy Piramissal ellentétes oldalon a Föld másik felén?

Hatalmas obeliszkek találhatóak a Csendes-óceánban!

Az obeliszkek (tornyok) alapjánál egy szerkezet és egy nagy lyuk található, ami úgy néz ki, mint egy bejárat, ami mélyen a Földbe vezet. Ha a Google Earth-ön nézi valaki, akkor a lyuk felülről látható az obeliszk tövében.

1. kép - A hatalmas vízalatti obeliszkek és szerkezetek helyszínének koordinátái a Csendes-óceánban: 32°30'07.74"S 149°52'46.51"W

Lehetséges, hogy ez a bejárat egy üreges helyre vezet az obeliszk alatt? Számos bejárat van szerte a világon. Lehet, hogy ez a nagy lyuk a Belső Föld egyik bejárata?

A magas obeliszk körülbelül 3 ezer méteres, a két kisebb 1200, és 800 méter körüli.

Ezek az obeliszkek a Föld energiahálózatára épültek? (A Nagy Piramis a rácsmátrixhoz kapcsolódik.)

2. kép - A hatalmas víz alatti megalit és szerkezet helyszínének koordinátái az Atlanti-óceánban: 25°16'37.97"N  66°10'1.77"W

A megalit körülbelül 1 kilométer magas.

Azt mondják, hogy néhány ősi piramis, megalit és obeliszk még most is aktív a szerkezetükben lévő kristályok miatt.

A kristályok különböző forrásokból kapnak energiát, többek közt a Napból, a Föld energiarács rendszeréből, vagy továbbítják az energiát egyik szerkezettől a másikig. A Föld tengelyének dőlésétől függően az év egy adott időpontjában az egyik szerkezet úgy működik, hogy fokozza és továbbítja az energiákat más szerkezetekhez, melyek olyankor vevőkészülékként működnek, és elosztják az energiát, ahogy arra szükség van. Az ellenkezője történik, amikor ez a szerkezet az égi igazodás fókuszálatlan pontjában van, akkor más szerkezetek működnek adóként.

Egyes elméleti szakemberek azt állítják, hogy van egy alapvető összefüggés az UFO jelenségek és a háló mágneses örvény-gravitációs anomáliái között.

Jól ismert, hogy sok UFO jön, és tér vissza a tengerbe. Ezek az obeliszkek valamiféle koordinációs ponton vannak, talán valamilyen erőmű az UFO-k számára? Lehet, hogy van egy UFO bázis az obeliszk mellett? Ki tudja?

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/hatalmas-viz-alatti-obeliszkek-es-egy.html#.UmsJVfkvUYg