Honnan tudod,hogy még a 3D-ben vagy?

2013.10.06 13:41
 
Honnan tudod, hogy még a 3D-ben tartózkodsz.
 
 
 
Kedveseim ezt egy jó írásnak tartom, mert végre konkrétan leírja a 3. és 5. dimenzióbeli különbségeket. Tudjátok, hogy mi az érdekes ebben, hogy az emberiség már megtapasztalta egyszer az 5-ik dimenziós létét az Arany Atlantiszi korszakban.
 
 
 
„Ősi iratok és jóslatok 2012-re nagy változásokat jeleztek: a Föld mágneses térfordulása 25 920 évente megtörténik. A maják szerint akkor új evolúciós ciklus kezdődik az emberiség történetében.
 
A Nap mágneses mezejének változása a Föld mágneses térfordulását eredményezi: egy másik hullámhosszra kapcsolunk. Nálam sokkal okosabbak állítása szerint ez azt jelenti, hogy a harmadik dimenziós érzékelésünknél - amikor öt érzékszervvel kerestük helyünket és születésünk célját az univerzumban - felváltja egy magasabb rezgésszintű létezés. Vagyis képesek leszünk egy finomabb hullámhossz elérésére, sőt testünk alkalmassá válik arra, hogy Felsőbb Énünk (amit szoktak Valódi Énként, Krisztusi Énként emlegetni) állandó otthona legyen. Sajna, ezért is meg kell dolgozni. Csak az az ember képes energiarendszerébe több fényt és energiamintákat beengedni, akinek - egy buddhista hasonlattal élve - félig üres, vagy egészen kiürített az energetikája, pontosabban meggyógyította és kitisztította önmagát fájdalmaitól, múltjának bénító emlékeitől. Ragaszkodsz, vagy elengedsz?
 
A kérdés tehát az, hogy a félelem alapú gondolatokat és szemléletet választod, vagy az elfogadás mezejére lépve a szeretet mellett döntesz. A régi energia keretei szétfoszlanak, ezt láthatod az élet minden szintjén, nap mint nap. Dől össze a világunk, hogy valami új, valami más vehesse át a helyét. Szokták azt a szót is emlegetni, hogy tudatváltás. Ha már elfogadtad, hogy gondolatainkkal mi magunk teremtjük a saját valóságunk, akkor felelősséget vállaltál önmagadért, a saját sorsodért. Ha szkeptikus vagy, akkor is teremtesz a gondolataiddal, csak a szomszédot meg a kormányt, a körülményeidet okolod jelenlegi helyzetedért. Áldozatként tengeted napjaidat, harcolsz és küzdesz napról napra? No ez a régi energia, amikor berögzült sémák között lavírozol, mikor félsz a változástól, amikor jobbnak hiszed a biztos rosszat, mint a felelősséggel tervezhető jövőt. De jó hírem van: zajlik a bolygó rezgésszintjének emelkedési folyamata. Másként fogalmazva: jön a dagály és nem kér engedélyt az érkezéséhez.
 
A leglátványosabb változás a dolgok, a rendelések, a gondolatok gyors megnyilvánulásában lesz tapasztalható. Jelenleg négydimenziós téridőben létezünk, vagyis a testeknek, tárgyaknak van szélessége, magassága, kiterjedése, valamint mindezt egy időszerkezettel bonyolítva érzékeljük. Az ősi szövegek szerint ezt éltük évezredekig, ez volt az anyagi síkú, poláris (vagyis kettős, ellentétekben gondolkodó) tudati állapotunk. Leginkább a sűrűség jellemzi ezt a dimenziót, amit az életünk és gondolataink kitisztításával tehetünk egyre könnyebbé, egyre finomabb rezgésűvé. (Javaslom, csak akkor bonyolódj bele a milliónyi forrásból a neten és könyvekben található magyarázatok kibogozásába, ha erre kimondott késztetést érzel.) Nem találsz tuti receptet sehol, senki nem tudja pontosan, mire számítsunk, mi várható 2012-ben, de legtöbbször a tudatváltás és a felemelkedés szavak hangzanak el. A maják jövendölése szerint 1987. augusztus 16-án véget ért az emberiség negyedik hullámának fejlődési szakasza és huszonöt éves átmeneti időszak után a felébredt, magasabb rezgésű emberek milliói olyan világban élhetnek, ahol megszűnik az értelme a gyűlölködésnek, ahol ismeretlen lesz az agresszió, a bosszúvágy, a bűntudat, a mártírviselkedés és egyebek. Egyszerűen képesek vagyunk úrrá lenni önmagunkon, megszületik bennünk a bizalom. Ez tudható rólunk évezredek óta, eljutunk ebbe az állapotba. A félelemből szeretetre váltunk és így megváltódunk.
 
Segítek a választásban: Te az önpusztító, vagy az öngyógyító üzemmódot választod?
 
 
 
Nem mindegy, mit választasz. Minden egyes döntés fontos, mert kritikus tömeg kell a változási folyamatokhoz. Te is pont olyan fontos vagy, mint a szomszédod, vagy bárki más. A szemed előtt zajlik a nagy játszma: az új nem fér be a régi mezébe, korlátok közé szorított elménk átlép(het) a tudatos teremtő szerepébe. Ha elfogadja, hogy öngyógyítás vagy önpusztítás között választva felelős saját sorsáért. És igen sok minden van, amit korábban nem tudtunk érezni, érzékelni vagy tudni. Ez lassacskán megváltozik. Tudatváltásnak nevezik a folyamatot. Mindenki a maga tempójában, a szervezetének és elfogadókészségének függvényében, nem előbb és nem később, mint ahogy megérett a folyamatok feldolgozására elkezd belecsúszni abba, hogy már nem akar feltétlenül mindenre magyarázatot kapni, nem kezdi sorolni a miért kezdetű kérdéseit. Elménkből el-eltűnnek a korábbi ítéletek és félelmet keltő gondolatok, lemaradnak az illúziók, a múltban elszenvedett fájdalmak. Elmúlik belőlünk a késztetés, hogy nevén nevezzünk érzékeléseket, sejtelmeket, mentális képességeket, átváltunk elfogadó üzemmódra. Elfogadjuk saját teremtő mivoltunkat. Lehull a fátyol, ami elválaszt bennünket valódi lényünktől. Ez itt a tét. Nincs kitaposott ösvény arra, hogyan kell csinálni a tudatváltást. Kívánom, hogy szülessen meg benned a bátorság az úthoz.
 
A "dagály" felemelni akar, de ehhez hagynod kell meghalni mindent, ami régi, mindent, ami lehúz, mindent, amit már ismersz és megszoktál. Mit veszíthetsz? Az alábbi táblázatból pár dolog világossá válhat. Döntsd okosan, ez itt nem a reklám helye, a tét a jövőd.
 
 
 
3. dimenziós gondolkodás
 
1. harc, küzdelem,
 
2. törvény által szabályozott,
 
3. erő,
 
4. agresszió,
 
5. akarom,
 
6. másokért élek, hogy túléljek,
 
7. ragaszkodás,
 
8. gyanakvás,
 
9. véges energia,
 
10. polarizáció,
 
11. fejlődés-leépülés,
 
12. dualitás energiája.
 
 
 
5. dimenziós tudatosság
 
1. együttműködés,
 
2. szeretet alapú,
 
3. intuíció,
 
4. erőszakmentesség,
 
5. engedem,
 
6. élem az életem, hogy érted is élhessek,
 
7. természetes változások,
 
8. bizalom,
 
9. végtelen, ingyen energia
 
10. integráció,
 
11. folyamatos fejlődés,
 
12. isteni egyensúly energiája.
 
 
 
Csak azzal foglalkozz a fentiekből, ami valamit megindított benned. Nézd meg, mire lesz jó neked a saját hatalmad tudata. Hogy tisztában vagy vele: minden szándékod, kimondott szavad és gondolatod rezgésmintája befolyásolja életed, tapasztalataid.
 
Kollár Zsuzsi
 
Forrás: www.storyonline.hu/ezo/mitol_uj_vagy_regi/21966/”
 
 
 
Csak annyi kiegészítés arról, hogy honnan tudod, hogy még a régi energiában, azaz 3 D-ben tartózkodsz:
 
1. irigykedsz,
 
2. gyűlölködsz,
 
3. ítélkezel,
 
4. megsértődsz, vagy megharagszol,
 
5. félsz mindentől és mindenkitől, még magától az élettől is,
 
6. gyanakvó vagy,
 
7. inaktív-, azaz passzív vagy,
 
8. sok negatív hírportált nézel, ami aztán haragot vált ki belőled,
 
9. tartósan depressziós vagy,
 
10. mindig szomorú vagy és sokat panaszkodsz,
 
11. ragaszkodsz a régi életmintákhoz és hitrendszerekhez, ezáltal merevvé válsz.
 
 
 
A jó hír az, hogy ezen tudsz változtatni, de ez csak rajtad múlik, a változást neked kell megtenni, mert senki nem teszi meg helyetted.
 
 
 
Forrás:https://harmonia.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1167812