Leválás a kollektív tudattalanból - Csillagmag

2013.09.08 02:27
 
Bár már biztosan sok üzenetet olvastál 2012-ről, mégis szeretnék egyet kiemelni, amivel megélhetőbbé teheted a tapasztalásaidat.
 
Mivel kollektív szinten HATALMAS változások vannak a Föld minden szintjén, ezért könnyen lehet, hogy amit érzel életedben, az úgymond nem a Te érzésed, nem a Te „problémád”. Gondolj bele, a Föld milyen vajúdáson megy most keresztül, ami néhol fájdalommal jár. Az Ember kollektív tudatmezejében minden tudat lenyomata jelen van, egyfajta tudatalatti, nem megvilágított módon. Sok sötétség helye ez jelenleg, és ahogyan a világon a fényesség elképzelhetetlen mértékben növekszik, ami sötétben akar maradni, annál nagyobb „kínokat” él át.
 
Te, aki mennél a Fénybe, még bizonyos részeiddel ehhez a kollektív rétegekhez kapcsolódsz. Ami pedig itt megjelenik, sokszor érzékelhető számodra, és mivel egyre érzékenyebbé válsz, ezekre egyre jobban nyitott vagy. Sokszor nehéz eldönteni, hogy amit megélsz, az a sajátod-e vagy sem, éppen ezért egy nagyon különleges tanácsot tudok Neked adni:
 
Válj ki a régi kollektív tudatmezőből!
Ne adj energiát a problémának
Leválni a régi kollektív tudatalattiból?
 
„Nem meredek ez egy kicsit?” – kérdezheted. :) S én csak azt tudom mondani, hogy „nem, sőt!”.
 
Az a fajta kapcsolódás, ahogyan eddig kapcsolódtak az emberek, régi módszer, régi energiásnak nevezhetnénk. Mint amikor van egy nagy massza, amibe mindenkinek belelóg a lába – vagyis ez a sok láb adja ki a masszát. És amikor valaki rosszul érzi magát, csak jól eldugja a többi láb közé a lábszagát – ezáltal az egész massza igen büdös lesz, és amikor a saját lábadat keresed, elveszik a sok büdi láb között (elnézést a hasonlatért).
 
Ez így biztonságot adott, hiszen volt mire állni, biztos pont volt az életedben. Ezen állt mindenki, ezt láttuk, hogy ez így működik. Ha bizonytalan voltál, azt mondtad: „nahát, itt van egy halom láb, csak megtart ez engem” – és ráálltál. :)
 
Most képzeld el azt (talán most át is állíthatod magad, és egyből beleugorhatsz egy vizualizációs meditációba), hogy kilépsz ebből a kollektív tudattalanból. Képzeld el azt, hogy elhagyod a biztonságot jelentő, sokszor átláthatatlan energiamezőt, amire eddig csatlakoztál. Képzeld el, hogy felállsz, majd elmész, elhagyod, kivonod belőle a részeidet. Kicsit bizonytalan az ember, ahogyan elhagyja az eddig egyedüli biztonságként ismert stabil pontokat, mert most egyedül kell megélned és megállnod. Kicsit ijesztő, de mindenképpen elengedhetetlen lépés a növekedés során.
 
S mi vár rád? Lehet, hogy még most nem látod, de el kell indulnod, ki kell lépned, ha érzed a hívást, ha érzed, hogy már nem szolgál téged ez.
 
Akik voltak az utolsó egy-két alkalommal a 12 DNS meditáción vagy a táborban, ott erről már beszéltünk és meditáltunk. Az Emberi 12 DNS rétegei közül a 4/5- ös, és részben a 6-os réteg az, amely által megélhető az, hogy MINDEN emberi lény interdimenzionálisan össze van kötve.
 
Ezt legjobban úgy tudnám megvilágítani, mint ahogyan Te egy Tudat vagy, egy Mer-Ka-Ba mező közepén, és mintha minden Emberi Tudat felé egy fonál nyúlna ki, és azzal össze lennél kötve. Ez így, ha elképzeled egy vizualizációban, egy csodálatos, fényes hálót ad ki, amely behálózza az egész Földet.
 
Így csatlakozol mindenkihez, mindenhez. Ez egy teljesen ŐSZINTE és TUDATOS kapcsolódási mód. Nincs szükséged semmilyen eltitkolásra, hiszen bátran, és őszintén megmutathatod magad. Csak az hat rád, amit Te látsz, amiről Te tudsz, minden tisztán és fényben.
 
Ebben az állapotban már Te ÖNMAGADBAN állsz – remélem ezt sikerült meglátnod. Nem vagy „része” úgymond egy masszának, mégis része vagy egy csodálatos hálónak. Egy egyedi, csodálatos eleme – mégis ezzel együtt teszed ki mindenki mással az Egyet. Ami egy nagyobb Egy része – és így megy ez a végtelenbe, ahogy a Tudat tágul… de ne rohanjunk ennyire előre. :)
 
Így is csatlakozol a Kollektív Emberi Tudathoz – de már egy tudatos, világos módon, MINDEN LÉTEZŐHÖZ teljesen EGYEDIEN. Így is teljesen érthető és olvasható számodra a kollektív Ember Tudat – de az már így nem kívülről “hat” rád. A különbséget tapasztald meg, csak ki kell próbálnod.
 
Nem hat rád – ne adj neki erőt
 
Ahogy szépen lassan engeded el az eddig biztonságosnak érzett tudattalant, úgy nyílnak ki Benned új lehetőségek, immár a saját közvetlen kapcsolatodon keresztül a Forrással.
 
Ez egy kicsit félelmet is kelthet benned, hiszen kihúzzuk most a szőnyeget a talpad alól, hogy megtanulj repülni. S itt jön a kulcs – ne adj neki erőt, mert nem hat rád!
 
Azaz ha találkozol egy fura érzéssel, egy „hülye” napon, amikor mintha minden összeesküdne ellened, akkor ne agyalj rajta! Ne adj neki erőt! Ne büntesd magad, mert nem úgy viselkedtél, mint egy megvilágosodott Buddha. Ne próbáld meg kijavítani! Ne akard megváltoztatni, ne akard megérteni, ne akard kitalálni, hogy miért történt veled az, ami.
 
Amikor ezt csinálod, a tudatod belenyúlik valamibe, ami legtöbbször nem is az, aminek gondolod. Múlt – nem létezik, bár tudom, hogy ezt sokszor nehéz elhinni… de amikor agyalsz valamin, és boncolgatod a múltat, akkor olyanba fekteted az erőidet, ami nem úgy létezik, ahogyan hiszed… Vagy most, olyan energiákat akarsz megérteni a saját életedben, ami nem is a „tiéd” úgymond, csak jött a kollektív tudatalattiból.
 
Ezen elkezdesz gondolkodni, máris a magadévá tetted az egész emberiséget érintő dolgokat, amivel neked lehet, hogy nem is kell foglalkoznod.
 
Éppen ezért mindig arra figyelj, hogy MOST mit érzel belül. Milyen állapotban vagy? Csak figyeld meg – és nevezd meg. ÉS KÉSZ. ENNYI.
 
Nincs más dolgod! Nem szabad rá címkét ragasztani… csak menj bele, érezd át. Nevezd meg. Kész. Lépj tovább, mintha mi sem történt volna.
 
Tudom, hogy ez az egonak nem tetszik, mert túl egyszerű, és látszólag nem csinálsz semmit. Próbáld ki, és meglátod. Csináld napokon, heteken keresztül, és azt fogod látni, hogy letisztul az életed, eltűnik belőle egy csomó dolog… Lehet, hogy hiányozni fog, és újra beleveted magad – de ez már rajtad múlik, hogy mennyire van még szükséged a szenvedésre, mennyire van még szükséged mások energiájára… de ez jó térképet ad neked Önmagadról.
 
 
 
Forrás:https://csillagmag.hu/irasok/levalas-a-kollektiv-tudattalanbol/