Mivel oltanak mindenkit? - Hihetetlen magazin

2014.08.12 20:08
Nem szeretem annyira az ilyen híreket,mert az én célom NEM a félelem keltés,kérlek te se tekintsd annak.Viszont új életünkhöz a Tudatosság elengedhetetlen,épp ezért az ilyen híreknek is helyet kell adnom,mert úgy látom sajnos még most is sokan nem veszik ezeket komolyan!Miután már tudjuk ezeket,tudatosan felléphetünk ellenük,és nem tamágatni a rendszer ezen részét sem.Kérlek benneteket és azokat akik már az ehhez hasonló dolgokkal tisztában vannak,kezeljék szeretettel és csak információként,maguk és mások részére,amire oda kell figyelnünk,hogy ne tehessék velünk.
 
Fényszív
 
Íme a cikk:
 
Mivel oltanak mindenkit? 
 
Az alábbi eset figyelmeztető jellege okán is beszédes lehet, de a tragikus mivolta sem elhanyagolható. Örökké tartó vita, hogy vajon ki a felelőtlen: az, aki ahogy csak tudja kerüli az oltásokat és a gyermekeit sem engedi beoltatni, vagy azok, akik minden fenntartás nélkül nyújtják a karjukat a szurihoz? 
 
Nagyon úgy néz ki, hogy nem árt résen lenni, és legalább alaposan tájékozódni, mielőtt bármit a testünkbe engedünk fecskendezni! Az 1950-es években ütötte fel a fejét a hisztéria, ami szerint a polio vírus gyermekbénulást okoz és ennél fogva rendkívül veszélyes, amin csak és kizárólag a védőoltás segíthet. 1963-ig világszerte több százezer gyermeket oltottak be ezzel a csodaszerrel, sőt, egyes becslések szerint mintegy harminc millióan részesülhettek ennek a szernek az áldásos hatásaiban. 
 
Az eltelt évtizedek során minden érintett hevesen tagadta, hogy a védőoltások révén bárki megbetegedhetne, és maradandó egészségkárosodást szenvedne. A mai napig fennáll ez, a fővonalas gyógyászati körökben az agyakba betonozott, programozott vélemény. Az oltásoknak csakis pozitív hatásaik vannak, sőt, elkerülhetetlenül szükségesek annak érdekében, hogy az emberek egészségesen nőhessenek fel! Lehetőleg a világon mindenkit be kell oltani a különböző kórokozók ellen, aki ezt nem teszi meg, roppant felelőtlen és mások egészségét is veszélyezteti! A védőoltások elkerülése már-már bűncselekmény! 
 
Aztán történt valami… A CDC (Járványügyi Hivatal) idén elismerte, hogy az általuk ajánlott és használt, gyermekbénulás elleni védőoltás, a polio egy olyan vírussal volt szennyezett, ami rákbetegség kialakulásához vezethet. Az utóbbi években elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy azok közül, akik ezt az oltást megkapták, több tízezren haltak meg valamilyen rákbetegségben, ami összefüggésbe hozható az SV40-es vírussal…
 
Figyelem: ez a védőoltás nálunk, Magyarországon is kötelező érvényű volt nagyon sokáig, tehát egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy számos magyar honfitársunk is ennek a „védőoltásnak” álcázott biológiai fegyvernek az áldozatául esett. 
 
Nem tudni, hogy mennyiben volt szándékosság ebben az elképesztő tömeggyilkosságban, történhetett mindez figyelmetlenségből, hanyagságból, bizonyítékok hiányában ezt a lehetőséget sem zárhatjuk ki, hiszen az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Még azokat a gazembereket is, akik a gyógyítás nemes eszméjét felhasználva küldtek halálba gyanútlan embereket, köztük rengeteg gyermeket…
 
Egy elmélet szerint azonban szó sincs tévedésről, az oltóanyagot előre megfontolt szándékkal szennyezték be az SV40-es vírussal. A teória hívei szerint módfelett különös egybeesés, hogy ezt a kórokozót 1960-ban fedezték fel, és érdekes módon éppen ez után, a hatvanas évek elejétől kezdve kimutatható a polio védőoltásban a vírusnak a jelenléte. Az, hogy a gyermekbénulás elleni védőoltást már 1953-ban elkezdték széles körben bevezetni, ne tévesszen meg senkit. Eleinte talán valóban a jó szándék vezette a szer megalkotóit, aztán, ahogy az sokszor megesik, egy váratlan lehetőség megtalálását követően – ez a vírus felfedezése –az oltást egyfajta álcaként használva elkezdték a népességcsökkentő projekt egyik kísérleti jellegű alprogramját és megnézték, milyen eredményessége van annak, ha ilyen módon próbálják meg úgymond kivonni a feleslegeseknek ítélteket az élet egyenletéből. 
 
Modernkori Taigetosz? Könnyen elképzelhető, de akkor most miért ismeri be a Járványügyi Hivatal ezt a brutális tévedést? Nos, ez csupán átmeneti zavar lehetett, ugyanis a CDC oldaláról rendkívül rövid időn belül eltűnt a nyilatkozat, már csak néhány lementett másolat tanúskodik a történet valódiságáról. 
 
Másrészről elképzelhető, hogy a CDC-nek soha nem állt szándékában közzétenni ezt a beismerést, és egy lelkiismeretével küzdő és azzal szemben csatát vesztő belső ember hajtott végre egyfajta információ-szivárgást. 
 
Akárhogy is, ezek után alapos okunk van erősen kételkedni az oltóanyagok hitelességében és azok jótékony hatásában. Emlékezzünk arra, hogy Bill Gates, annak a Microsoftnak az alapítója, amely a későbbiekben szolgai módon teljesítette az NSA, a felhasználók elleni kémkedésekre vonatkozó kívánalmait, mostanság azzal foglalkozik, hogy minél szélesebb körben alkalmazzák a védőoltásokat. Ez a Gates bevallottan elkötelezett híve a népességcsökkentési terveknek… 
 
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy beoltatja-e magát, illetve gyermekeit, vagy sem. De azért nem árt, ha odafigyelünk, és természetes gyanakvással tekintünk ezekre a szerekre.