Spontán evolúció - Egy új fejlődési szintre érkezünk?

2013.09.09 02:31

A spontán evolúció meghatározott lépésekben következett be a történelem folyamán. Mi okozza ezeket a változásokat? Hogyan hatnak ezek a változások ránk a sejtek szintjén? Mi történik a DNS-ünkkel éppen most?
 
Tartsd a következőket szem előtt, amikor ezt a cikket olvasod. Edgar Cayce kijelentette:
 
"A Föld lassan távolodik vagy közeledik a Naphoz, ahonnan ösztönzést kapnak az elemek ébredésükhöz, amit a Napból nyernek. Az elemek önmagukban életet adnak, a sugárzásuk által."
Tudományos bizonyíték
 
David Sereda szorgalmasan dolgozik a tudomány ezen területén. Sereda szerint 2006 óta a tudósok már észrevették a nukleáris részecskék bomlási sebességének eltérését, amelyek addig következetesen megbízhatóak voltak a korábbi években.
 
Mit jelent ez? Nem jellemző egy ilyen drasztikus változást látni a bomlási sebességben. A tudósok 1/10 százalékos változást látnak ezeknél a részecskéknél, ami korábban ismeretlen volt, és jelenleg megmagyarázhatatlan. Amikor egy részecske felgyorsul, ez azt jelenti, hogy több energiát sugároz. Ebbe beletartozik a saját testünkben lévő energia és minden részecske. DNS tanulmányok azt mutatták, hogy még az energiamezőben bekövetkező nagyon gyenge módosulás is mélyreható változásokat okozhat a DNS-ünkben.
 
Sereda kifejtette, hogy mivel gyermekeink gyors növekedési szakaszban vannak, többet fognak ebből a változásból kapni, mint a felnőttek.
 
Naprendszerünk minden bolygóján drasztikus klímaváltozási események történnek. A bolygók egyre fényesebbek lesznek, nagyobb energiamezejük, és vastagabb légkörük lesz.
 
/1. Videó lent/
 
 
 
Mi okozza ezeket a drámai változásokat?
 
Napunk 2013-ban eléri a szoláris maximumot. Eközben nagy energiájú fotonokat bocsát ki, amelyek szó szerint befolyásolják a tudatunkat, ahogy azt a globális ébredés bizonyítja, ami jelenleg zajlik. Természetesen nem véletlen, hogy ezek az energiák a spirituális tudatosság hullámait hozzák, mely igényli az igazságot, és a legjobbra vágyik az emberiség számára.
 
Van némi bizonyíték arra, ami rámutat, hogy a fotonöv lehet az elsődleges katalizátora a sejtben bekövetkező változásoknak, de ez jelenleg inkább spekuláció, mint tényszerű tudomány.
 
Kilépünk a Halak korszakából, és belépünk a Vízöntő korba. Mint ismeretes, minden kornak megvan a hozzá társuló energiajellemzője. A Vízöntő kor energiái azok, amelyek elősegítik az Isteni rendet, az igazságosságot, és mindent, ami a legjobb az emberiség érdekeinek. Ezért ér véget hamarosan a jelenlegi globális politikai korrupció, ezért fontos, hogy ne fordíts túl sok figyelmet a saját energiádból ezekre a kérdésekre, mivel jelenleg ez az egyetlen energia, mellyel csak táplálhatod őket.
 
A galaxisunkban levő bolygók közül mindegyik drámai éghajlati változásokon megy keresztül. Például van egy újonnan felfedezett jégsapka a Marson, kémiai változások a Jupiteren, új időjárás a Vénuszon, örvény a Szaturnusz déli pólusán, stb...
 
Van egy energiamező a Tejút Galaxis szélén, amit úgy írnak le, mint egy szalag. "Ez egy sokkoló új eredmény a számunkra, és az egyik, ami nem teljesen érthető," - mondta Davis McComas, a NASA IBEX nevű küldetésének vezető tudósa.
 
Ez a "szalag" egy nagy energiájú részecske kibocsátás hosszú sávja, ami kézzelfoghatóan megváltoztathatja a DNS-ünket.
 
Lehetséges, hogy ezek a változások kapcsolódnak a Tejút Galaxis központjához viszonyított helyzetünkhöz, ahogy közeledünk a galaktikus együttálláshoz? A Napunkban bekövetkező változásoknak van jelentőségük a naprendszerünkben bekövetkező változások szempontjából? Hogyan hatnak ránk ezek a változások sejtszinten?
 
/2. videó lent/
 
Nagyon igaz: Ahogy fent, úgy lent!
 
Itt a Földön tanúi voltunk sok változásnak, beleértve a hatalmas földrepedéseket, vulkanikus tevékenységeket, szökőárakat, földrengéseket, tömeges állatpusztulásokat, stb... Valami okozza ezeket a megtörténő változásokat. Miközben ujjal mutogathatnánk a chemtrailekre és a HAARP-ra, melyek ilyen eseményeket okozhattak, a legtöbb ilyen változás egyébként is megtörtént volna. Miért? Mivel más bolygókat nem érint sem a chemtrail, sem a HAARP, mégis drámai éghajlati változásokon mennek keresztül.
 
A DNS változások most történnek! Nézz meg néhány olyan indigó gyereket, akik korábbi életeikre való teljes visszaemlékezéssel születtek. https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/mit-jelent-indigo-vagy-kristaly.html#.UgfcgUcrzQc
 
Csak azoknak, akik elutasítják ezt az elméletet, Angliában a közelmúltban született egy gyermek, akinek a DNS-e 3 szálból áll.
 
A bátor kisgyerek Alfie Clamp megdöbbentette az orvosokat, miután egy extra DNS szállal született.
 
"Egy brit kisgyermek lett az első ember a világon, aki egy extra szállal született a DNS-ében, olyan ritka állapot ez, hogy az orvosok még a nevét sem tudják.
Alfie Clampnek, Warwickshire-ben, Észak-Amgkiában van egy hetedik kromoszómája, melynek van egy extra karja."(forrás)
Még több bizonyíték?
 
Egy fiú megdöbbentette az orvosokat azon képességével, hogy szeme világít a sötétben.
 
Az orvosok azóta tanulmányozták Nong Youhui csodálatos látását, mióta apja elvitte a Dahua-ban, Dél-Kínában lévő kórházba, aki aggódott gyermeke ragyogó kék szemei miatt.
 
Az apja elmondta: "Azt mondták, hogy ki fog belőle nőni, és a szeme abbahagyja a ragyogást, és átvált feketére, mint amilyen a legtöbb kínai emberé, de soha nem tette."
 
Orvosi vizsgálatokat végeztek teljes sötétségben, ami azt mutatta, hogy Youhui tökéletesen képes olvasni bármiféle fény nélkül, és ugyanolyan tisztán lát, mint a legtöbb ember nappali fénynél.
 
Lehet, hogy Youhui egy hibrid, vagy Csillaggyermek? Rendkívüli és tehetséges gyermekek egy új és növekvő generációja bukkant fel egész bolygónkon. Az emberi faj fejlődik, vagy esetleg a földönkívüli látogatók bütyköltek a DNS-ünkkel? Mindenki döntse el maga.
 
/3. videó lent/
 
Ne nézz a Napba!
 
Van egy úriember, aki 1996 óta kizárólag napfényen és vízen él. Így van, az azóta eltelt időben nem evett szilárd ételt. Több különböző kutató tanulmányozta, például a  Thomas Jefferson, és a Pennsylvania Egyetemről. Nem csak azt találták, hogy amit magáról állít az igaz, de az orvosok bizonyítékai arra utalnak, hogy ez az ember egészségesebb, mint egy normális ember az ő korában. Ő már a 80-ik évéhez közelít.
 
A férfi naponta végzi a napba nézést. Az orvosok azt állították, hogy a neuronjai aktívak voltak, és nem haltak el. A tobozmirigye valójában növekszik és nem csökken, ami nagyon szokatlan, ha valaki elmúlt ötven éves. Ha valaki elmúlt ötven, annak a legnagyobb átlagos tobozmirigy mérete 6x6 mm, az övé viszont 8x11 mm-es.
 
Ezt azért érdemes megjegyezni, mert azt tanították nekünk, hogy a közvetlen napba nézés káros. Ha valakit érdekel, hogyan kell biztonságosan végezni a napba nézést, és úgy dönt, hogy csinálná, abban az esetben érdemes alapos kutatást végeznie ebben a témában. https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/a-napfeny-5-csodalatos-tulajdonsaga.html#.UgfPvUcrzQc
 
Talán más oka lehet annak, hogy azt mondták, ne nézzünk közvetlenül a Napba?
 
Egy 75.000 éves ciklus végén
 
Az Egy Törvénye szerint egy 75.000 éves ciklus végén vagyunk, mely három 25.000 éves ciklusból áll:
 
"Ezeknek a ciklusoknak az időzítése egy mérés, mely egyenlő egy rész intelligens energiával. Ez az intelligens energia egyfajta óra. A ciklusok olyan pontosan mozognak, ahogy az időmérőn eltelik egy óra. Így az átjáró az intelligens energiából a végtelen intelligenciába megnyílik az óra ütésekor a körülményekre való tekintet nélkül."
A tudományos bizonyítékok arra a következtetésre jutottak 2006 óta, hogy már beléptünk egy új energiamezőbe, mely a szó szoros értelmében megváltoztatja a DNS-ünket. Ez megmagyarázhatja, hogy miért van olyan sok chemtrail az egeinken, hogy eltérítsék ezeket a bejövő energiákat. Ahogy egyre több és több új energia lép be a naprendszerünkbe és az atmoszféránkba, továbbra is látni fogjuk DNS-ünk változásait.
 
wakingtimes
 
Könyvajánló
 
 
Spontán evolúció
Steve Bhaerman - Bruce Lipton
 
 
Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ 
Oldalak száma: 484
Súly: 800 gr
ISBN: 9789635291427
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2012
 
https://www.libri.hu/konyv/spontan-evolucio.html
 
Az evolúció elkezdődött! Kialakulóban van egy új, félelem helyett szereteten alapuló világ, amelynek társteremtői mi magunk vagyunk. A Spontán evolúció páratlan könyv, amely tájékoztatást és ösztönzést nyújt, hogy részt vehessünk az emberi történelem legnagyobb kalandjában: a tudatos evolúcióban! A társadalom kezdi felismerni, hogy jelenlegi kollektív meggyőződéseink kártékonyak, s hogy világunk igen kényes helyzetbe került. Úgy vélem tehát, legfőbb ideje előrukkolni egy üzenettel arról, hogyan alkalmazhatók társadalmi meggyőződéseinkre a tudomány világának felismerései, és miként segíthetnek e tudományos vívmányok azon vészjósló helyzetek kezelésében, amelyekkel napjainkban szembe kell néznünk. A Spontán evolúció korunk természettudományos felismeréseit az ősi korok bölcsességével elegyíti, hogy feltárja az olvasó előtt, valójában micsoda hatalommal bírunk saját evolúciónk befolyásolásában. Az elfogadott darwini elmélet szerint az evolúció lassú és fokozatos folyamat, amelynek millió és millió évre van szüksége ahhoz, hogy létrehozza a fajok átalakulásait. Az új tudományos eredmények azonban rávilágítanak, hogy az evolúció valójában a változatlanság hosszú időszakaiból áll, amelyeket olykor váratlan és drámai kataklizmák zárnak le. E kataklizmák új irányt szabnak az evolúciónak, és az élet egészen új formáinak megjelenéséhez vezetnek. Civilizációnk manapság a felbomlás és széthullás állapotában van. Jelen pillanatban égető szükségünk van egy evolúciós előrelépésre, és nincs időnk a lassú és fokozatos fejlődésre. A minket fenyegető válságok fényében úgy tűnik, hogy civilizációnk fejlődésének folyamatában máris elkezdett formát ölteni egy új fordulópont. Persze ezzel a lenyűgöző felismeréssel egyetemben arra is ráébredünk, hogy régi látásmódunk, megszokott meggyőződéseink és okfejtéseink cseppet sem segítenek abban, hogy enyhítsünk a jelenlegi körülményeken, és megleljük az átmenetet az új helyzetbe. Márpedig a túlélésünk forog kockán. Új világszemléletet kell kialakítanunk. Spontán evolúcióra van szükségünk. Ezért született meg ez a könyv.
 
 
 
Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/spontan-evolucio-egy-uj-fejlodesi.html#.Ui2N0NLp3b8