Szeptember 14-16 az elmúlt és az elkövetkező évek legeslegjobb asztrológiai állásai következnek

2014.08.21 23:53
Egyrészről már évek óta mondogatom, hogy 2014-ben lesz néhány olyan nap, amikor kis Isten gyerekek fognak születni, ez a 3 nap pl. ilyen lesz, de már akkor is ezt regéltem, amikor mindenki a 2012-es világvégével hozakodott elő.
 
De ezek a napok olyan ritkaság számban mennek, hogy én is évek óta várok egy-két fontos dolog elindításával. De, hogy egy kis ízelítőt adjak nektek, ezekből a napokból vegyük végig a bolygókat:
 
A Jupiter, a Védikus Asztrológia legkedvezőbb bolygója, a Hold az érzelmeink és a mentalitásunk égiteste, a Merkúr az intellektusunk és a kommunikációs képességünk planétája, valamint a Szaturnusz, a kitartás és az aszketizmus jelzője az asztrológiában, mind a lehető legerősebb pozícióban lesznek. Ez nem rossz átlag, mármint, hogy 9 bolygóból, 4 a lehető legjobb helyen áll.
A Nap és a Mars, a férfiúi energiák megtestesítői, valamint a hatalom, az erő és a vezetői képességek bolygói pedig a saját házaikban helyezkednek el ezeken a kérdéses napokon, amelyek asztrológiailag a második legerősebb pozíciók a bolygókat nézve.
A Vénusz az Oroszlánban lesz, a Nap mellett, amely jegyet a Vénusz herceg jegyének szoktak hívni, szóval a hét fő napjainak bolygói, mind kiváló pozícióban lesznek. Egyébként a Vénusz természetesen a nőiesség, a kényelem, az élvezetek és szépség bolygója is egyben.
A Rahu és a Ketu a Szűz és a Halak jegyében állnak, ami nem annyira különleges, de ha azt nézzük, hogy a természetes zodiákus 12. jegye a Halak, és Ketu a 12-es házban azt jelenti, hogy tetteink és/vagy életünk végén felszabadulunk, és visszajutunk a mennyországba, akkor ez sem egy rossz adalék, a már eleve ultra szuper asztrológiai álláshoz.
Készüljetek, életünk nagy dobásait majd most elpukkantani.
 
Om Tat Sat
 
Baktai Ádám
 
Forrás:https://bhaktikutir.hu/jo-elore-szolnek-hogy-iden-2014-szeptember-14-16-az-elmult-es-az-elkovetkezo-evek-legeslegjobb-asztrologiai-allasai-kovetkeznek-be/