Sárkányvíz létezik?

 

Sárkányvíz kristályszerkezete

 

A Sárkányvíz azaz a T-uránia víz különös adottságairól lenne szó ebben az írásban. A víz létrejöttét a szenthelyek szent forrásainak megfejtett titka inspirálta. A szent források vize ugyanis az év 12 hónapjából, mindössze egy hónapig aktív oly módon, hogy az emberi egészségre egészen különleges hatást gyakorol.

 

A víz hatásmechanizmusa

 

A víz molekulák oxigén és hidrogén atomok koherens kapcsolatából jönnek létre. Az oxigén és hidrogén elektronok elhelyezkedése a legegyszerűbb Platoni testet, a tetraeder térformát formázzák meg.

 

Mint tudjuk, öt szent, vagy szakrális térforma létezik, amiből az egész univerzum anyaga származtatható.

 

És lám a víz molekulák felépítése rögtön a legegyszerűbb szent formát, a négy háromszög alakú lappal határolt térformát eredményezi, ez a tetraéder.

 

A tetraéder sarkain elhelyezkedő oxigén és hidrogén atomok között minimális a potenciálkülönbség. Ez a tény az, ami a víznek semmilyen más anyaggal össze nem vethető adottságokat biztosít. Alaphelyzetben a kis potenciálkülönbség miatt a vízmolekuláknak nem természete összekapcsolódni, ún. víz közösségeket alkotni. Természetesen spontán módon létrejönnek a tetraéder molekulák között kapcsolódások, de ezek nagyon labilisak, a következő pillanatban szét is eshetnek. Ezért mondják a vízre, hogy a benne lévő vízmolekulák rendezetlen kaotikus mozgásokat végeznek egy struktúrán belül. Ezt azért fontos megérteni, mivel a természeti vizeket elfogyasztva a szervezetnek komoly munkával át kell alakítani, rendezni kell.

 

A szakrális geometria szabályai szerinti összekapcsolódásokra kell rábírni a vízmolekulákat, ráadásul oly módon, hogy minden szervünknél más - más konfigurációk jöjjenek létre.

 

Az emberi szervezet biológiai víz állománya ugyanis nem homogén szerkezetű. A legkülönfélébb testnedveink felépítéséhez, vagy az egyes szervek hidrátburkát képező sejtközi állomány felépítéséhez is sajátos szabályok járulnak.

 

Gondoljuk csak meg a testtömeg 75%-a ilyen biológiai víz.

 

Hatalmas mennyiség és a szervezettől ez az átalakító munka óriási ráfordítást követel.

 

A keleti gyógymódok ismerik a titkot, miszerint az öt őselem uralma alá rendezi az emberi szerveket, szervrendszereket.

 

Az öt őselem ismét meghatározza a maga szakrális térformáját

 

Dupla tetraéder - a Tűz elemhez

 

A dupla piramis forma - a Fa, vagy  Levegő elemhez

 

A hexaéder, vagy kocka forma - a Föld elemhez

 

Az ikozaéder - a Víz elemhez

 

A dodekaéder - az éter, vagy Fém elemhez rendelhető

 

 

 

A vicces ebben a dologban, hogy az egyes szervek sejtjeit körülölelő hidrátburkok pontosan ugyanilyen térformájú víz molekula összekapcsolódásokat mutatnak. Feltehetik a kérdést, hogy rendben van, de pl. egy őselemhez több szervünk is hozzá van rendelve. Mindegyik szerv hidrátburka azonos módon képződik? Természetesen nem.

 

A szabály az, hogy egy őselemhez tartozó szerv biológiai víz állománya az adott szakrális térforma szerint kapcsolódó vízmolekulákból építkezik, de egyszersmint ezek az összekapcsolódott molekulák még fraktálos szerkezeti összekapcsolódásokat is mutatnak.

 

Amennyiben a biológiai víz állománya maradéktalanul a fenti szabályok szerint fel tud épülni, akkor nagy valószínűséggel mindent megtettünk az egészséges élet feltételeinek. Manapság azonban a mai ember életvitele és táplálkozása miatt, közel sem tud ilyen ideális szerkezetű biológiai víz állományt produkálni. Ennek következtében a sejtek működése sem lehet rendeltetésszerű.

 

Ekkor jönnek a betegségek és a csökkent emberi képességek és készségek minden szinten.

 

A szent források aktivitásuk egy hónapja alatt és a T-uránia víz molekulaszerkezetét tekintve a szakrális geometria legszentebbnek tekintett térformát öltött vízmolekula kapcsolódási formát, a csillag dodekaéder térformát ölti fel.

 

Ez a forma azért megkülönböztetett, mivel ebből az összes szakrális térforma kibontható.

 

Magyarán szólva szervi szinten kizárólag az információt kell közölni, hogy milyen térformára kell bomlani a csillag dodekaéder térformának. Nincs szükség külön energiaráfordításra a rendezetlen természeti víz átalakításához. Ez az adottsága a víznek egészen különleges gyógyító erőt kölcsönöz a víznek. Nem lesz gyógyszer, de a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát visszaállítja, vagy legalábbis megerősíti. Így a szervezet egészében fejti ki áldásos hatását. Nincsen olyan terület, ahol ne lenne áldás a szervezet számára.

 

Műszeres, számítógépes diagnosztikával összehasonlító mérések segítségével kimutatható a víz hatékonysága