Testünk átalakulásának segítése
Sokat hallottunk és olvastunk a felemelkedésről. Vajon tudjuk-e, hogy szervezetünk is teljesen átalakul a felemelkedés folyamatában. A 3D szén alapú testünk 5D szilícium alapú testté alakul. Ebben a folyamatban kiemelt szerepe van és lesz a kristályoknak.
Amit a kristályokról tudnunk kell:
- A kristályok az alapot szimbolizálják.
- Az 1D és a 2D világához tartoznak.
-Információ és energiahordozók.
- Kiegyensúlyozzák a test energiáit.
- Erős tudatosságuk támogatja az emberek személyes fejlődését.
- A kristályok sejtszintű gyógyítók.
- A kvarckristályok szilícium-dioxid kristályok.
- a kvarckristályok egyik szerepe korunkban, hogy segítsék az emberi test átalakulását szén alapúról szilícium alapúra.
- A kvarckristály rezgése általában 12-szerese az ember rezgésszintjének, és 6-szorosára emeli annak a rezgését, aki a testén viseli azt.
![](https://30c9f6f51d.cbaul-cdnwnd.com/cfcabcf398cb06ed3db3e2c43569e07c/200000133-713fb7238e/images (8).jpg)
A szén alapú test átalakulása szilícium alapúvá jelentős fizikai tünetekkel jáhat:
- fokozott agyi kapacitás erős fejfájásokkal kísérve,
- váratlan fogyás, hízás,
- hátfájdalmak,
- a mellkas fájdalmai,
- bőrtünetek és a test méregtelenítésének minden tünete ide sorolható. Mindezek energetikai szinten zajlanak, hiszen a kristályosodás átvezet a Föld (3D) és a lélek (5D) síkja között.
Megváltozik az ételekhez való viszony is, a megszokott ételek émelygést, gyomorrontást okozhatnak.
Tanácsok az ételek elkészítéséhez:
-A kristályokat tegyük 5- 10 percre ételeink mellé, azok védelmére.
-Lehetőség szerint kerüljük a mikrohullámú sütő használatát, amelynek erős sugárzása élettelenné teszi az ételt. Hasonló hatással vannak más elektromos berendezések is.
- Fontos , hogy üveg- és porcelánedényeket használjunk, mert a műanyag legyengíti és leszigeteli a kristályenergiákat.
- Minden étel feltöltésére és méregtelenítésére fordítsunk figyelmet. Áldjuk meg ételeinket és italainkat.
Tegyünk italainkba kvarckristályokat!
A rózsakvarc a leginkább megnyugtató, gyermekek számára is kedves kő. Ivóvízbe, tonik készítésére ajánlott a hegyikristály, rózsakvarc, szodalit és az ametiszt. Az ametiszt nagyon magas rezgése ideges tüneteket okozhat.
A kristályok használata mellett fontos, hogy lelki szinten oldjuk fel korlátozó energiamintáinkat, hogy helyet teremtsünk az új energiáknak.
A test szén alapúról szilícium alapúra történő változása intenzív folyamat, amely idővel egyre könnyebbé válik. A test sűrűsége a rezgésszint emelkedése folytán megváltozik, könnyű, rugalmas lesz.
A kristályosodás folyamata napjainkban jelentősen felgyorsult. Ehhez a folyamathoz táplálkozásunkkal is nagyban hozzájárulhatunk.
Az ipar már hosszú idő óta kihasználja a szilícium előnyeit: információtároló képességét a számítástechnika területén, ahol egészen apró kristályban tárolnak óriási mennyiségű adatot.
A szilícium a földön előforduló második leggyakoribb elem. Az orvostudomány is elismeri, hogy sejt létéhez nélkülözhetetlen, a sejtfal alkotóeleme.
Az emberi szervezet számára hasznosítható formája az amorf szilícium-dioxid, ami a növényvilágban megtalálható, és rendkívül rugalmassá és könnyűvé teszi a test szöveteit.
A táplálékok szilícium tartalma
Induljunk a piramis alapjától a csúcs felé haladva. Az alapon található élelmiszerekben kevés szilícium van, míg a csúcson sok.
A legismertebb és leghétköznapibb forrás a paradicsom, uborka, burgonya, fokhagyma, kukorica, ananász, kapor, torma, mandarin, zöldbab, mazsola, amelyeknek a szilícium tartalma már említésre méltó.
A következő lépcsőfok a cékla, a spenót, búzakorpa és a rizs (teljes), amely már kétszer annyi szilíciumot tartalmaz. Gyerekeknél megfigyelhető a fokozott céklafogyasztás, hiszen alapvető szükségletüket elégíti ki. A spenóttal és céklával említhetjük egy lapon a banánt is. (Azonban a banán fogyasztását célszerű korlátozni magas káliumtartalma miatt. Túlzott fogyasztása felborítja a szervezet ionháztartásának egyensúlyát.)
Nagyon nagy lépés a piramis csúcsa felé az árpa és a köles. A köles szilíciumtartalma közel 30-szorosa az eddig felsorolt élelmiszereknek. Elkészítéséhez számos recept érhető el akár az interneten is.
A csúcson magasan a zab áll. A zabkorpa az, amelynek szilícium tartalma 100-szorosa pl. a cékla szilícium tartalmának. Elkészítése kevésbé változatos, ám egyszerű.
FONTOS TUDNI!
Ahhoz, hogy a szilícium felszívódjon, elegendő C-vitamint és kalciumot kell bevinnünk a szervezetünkbe!
További, szilíciumot tartalmazó GYÓGYNÖVÉNYEK:
aloé, fehérmályva, citromfű, ginkgo, ginzeng, amelynek fogyasztása daganatos betegségek esetén különösen ajánlott.
Amikor az életmódunkat a szilícium alapú táplálkozás felé fordítjuk, tartsuk be a fokozatosság elvét!!!
A húsmentes táplálkozást folytatók kétségtelen előnyben vannak, hiszen a hús ehhez az életformához nem járul hozzá.
AZ IGAZI KIHÍVÁS NEM A HÚS ELHAGYÁSA, HANEM A MESTERSÉGES ADALÉKANYAGOK, MÉRGEK, SAVAK ELHAGYÁSA AZ ÉTRENDBŐL!!!
A tiszta víz szerepe ebben a táplálkozási formában domináns. A gyógyteák mellett még egyszer annyi tiszta víz fogyasztása szükséges. A szervezet napi igénye 2,5 – 3,5 l körül van.
A víz méltatlanul alulértékelt eleme életünknek. Az emberi test 70-75%-a víz, amely kristálytulajdonságokkal bír. Információhordozó, programozható közeg!
Ez a kristálytulajdonságú anyag alkotja testünk nagyobb részét, közvetíti sejtszintig érzelmeink, félelmeink energiáját is. Ez a tényező az, amelynek ismeretében a betegségek jelentős része megelőzhető lenne, amennyiben figyelnénk gondolatainkra és érzelmeinkre.