Diana Cooper - Hogyan dolgozzunk az elemekkel együtt?

 

 

 

 

Kumeka*, a szellemi vezetőm, azt mondta, ahhoz hogy zökkenőmenetesen menjünk át a 2032-ben kezdődő Aranykorunkba, az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy megtanuljunk a természet elemeivel együttműködni. Ha ennek a tanulsága már meg lett volna, akkor sokat segíthetett volna a Costa Concordia esetében, vagy az embereket fenyegető földrengések, viharok, áradások és tüzek esetében is.

Az embereknek hatalmukban áll befolyásolni az elementálok működését, így a levegő, föld, víz és tűz elementálokét is. Ahogy a közelmúltban egy hatalmas vihar érte el az Egyesült Királyságot, a szomszédjaim kerítéseit lebontotta és kitépte a fáikat, de az én kertem érintetlen maradt. Mindenesetre a vihar közepén is a nyugalmamban maradtam, megáldottam a fáimat és kértem a levegő és víz elementáljainak segítségét, hogy finoman és gyengéden tisztítsák meg a kertemet.

 

Hogyan lehet velük együttdolgozni?

Levegő ElemA levegő elemet az Egyszarvúak felügyelik és Dom Levegő Mester irányítása alatt állnak. Néha az arcát megfigyelhetitek a felhőkben. A szilfek a levegő felelős elementiáljai, Dom irányítása alatt. Ha túl erős, viharos szélről szólnak az előrejelzések, nyugodtan hivatkozzatok az egyszarvúakra, és kérjétek a Dom vezetése alatt álló szilfeket, hogy legyenek hozzátok gyengédek.

 

 

Tűz Elem

Maga Gabriel, a hatalmas Arkangyal, felelős a tüzért. Az ő vezetése alatt áll Thor, aki a Tűz elementális Mestere. Thor igazgatja a szalamandrákat, a tűz elementáljait. Megkérhetjük őket arra, hogy segítsenek a Fény és a Tűz fellobbantásában vagy elfojtásában. A sárkányok ide tartoznak, mint a 4. dimenziós tűzelementálok, akik képesek a negativitást elégetni, mind az emberekben, mind a különböző helyeken. 

 

 

 

Föld Elem

Gaia Úrnő a gyönyörű angyal, felelős a bolygónk föld elemeinek működéséért, aki FöldAnyának is nevezhetünk. A Föld elementális mestere Taia, aki igazgatja a földi elementálokat. Kérhetjük a tündéreket, koboldokat abban, hogy legyenek segítségünkre, bármely földmozgás vagy földrengéssel kapcsolatban.

 

 

 

Víz Elem

Poseidon a NagyMestere, ő a víz elem felelőse. A víz elem a szeretet és a bölcsesség hordozója a világegyetemben. A víz mindenütt jelen van az életünkben: a légkörben, a testben, és így minden kapcsolatunkban is, és ez az amiért a víz ami összetartja a ragasztója a világegyetemünknek. Neptunus a víz elementál Mestere, igazgatása alatt a sellők/nimfák dolgoznak. Megzabolázzák az árvizeket, vagy elvezetik a felesleges vizeket a földről, ebben hívhatjuk a segítségüket.

 

 

Amikor nyugalmunkban és középpontunkban vagyunk, akkor kérhetjük az elemeket, és ők válaszolni fognak nekünk. Fontos az, hogy gyakoroljuk, hogyan lehet velük kapcsolatba kerülni, mert így képesek lehetünk cselekedni ezekben a válságos időkben.

 

 

Ez az üzenet annyira fontos most, ezért kérjük, azt hogy adjátok tovább mindenkinek, akik készek meghallgatni és ezeket a gyakorlatban is megtenni.

 

Diana Cooper