Fénytest kilencedik síkja

 

A fénytest kilencedik síkján elkezded érteni a hangnyelvet, mivel le tudod fordítani. Azok a geometriai formák és minták, amelyekkel szellemedben már eddig is dolgoztál, koherensek lesznek, azaz egy nyelvvé válnak. Néhányatok „hieroglifákat” vagy „morzejeleket” érzékel. Ez mind a hatodik dimenzió nyelve. Szellemed ezeket a nyelveket használja, hogy ötödik dimenziós fénytestedet át-változtassa éteri lenyomatod hatodik dimenziós struktúrájává.
Elkezded megtestesíteni az isteni minőséget. A hetedik dimenziós küszöb elkezd aktiválódni, ami hát- és csípőfájdalmakat okozhat, valamint egy sűrű érzést a medence tájékán. A hetedik dimenziós struktúrák felettes lelkedhez igazodnak. Új Alfa/Omega struktúrák nyílnak meg fizikai tested körül, s ezen keresztül több energia tud beáramlani. A felettes lelkedhez való hetedik dimenziós igazodás miatt az ötödik, és hatodik dimenziós éteri struktúrák úgy koordinálódnak, hogy be tudják fogadni Adam Kadmon új, isteni képét. Ezen a ponton valószínűleg változásokat tapasztalsz testedben. Nagyobbnak, vékonyabbnak, vagy vastagabbnak érzed magadat, vagy szárnyaid nőnek. Tudatossá válik benned, hogy tested más típusú, mint az emberé, és elkezded integrálni a nem emberi identitásokat emberi identitásodba. Ez nagyon fontos pont léted minden síkja számára.
Már le tudod fordítani a fénynyelveket, és tudatában vagy önmagadnak más dimenziókban is, bármilyen modellről is legyen szó. Azok a kristálystruktúrák is tudatosodnak benned, amelyek mindent mindennel összekötnek. Egyre kevésbé fog érdekelni, hogy mások mit mondanak rólad. Csak az számít, hogy hogyan tudod kifejezni szellemedet minden lélegzeteddel és lépéseddel. Kit érdekel már, hogy mit mondanak mások? Ők is fel fognak ébredni, és akkor ők is megteszik ezt az utat. Gondolj arra, hogy ebben a folyamatban nincs választás. 
Aki inkarnálódott, az mutál.
A hipofízis tovább nyílik, és még több növekedési hormont termel, amely néhány nőnél felborít-hatja az ösztrogénháztartás egyensúlyát. Lehet, hogy kimerültnek, depressziósnak és idegennek érzik magukat. Menstruációjuk rendszertelen lehet, folyásuk is megváltozhat.
A fénytest kilencedik síkja tehát egy nagyon erős változás több dimenziós lényed irányába. 
Az a mester, aki te vagy, megnyilvánul most ezen a bolygón. Mi mindannyiótokat mesternek látunk. Mindegyikőtök mester. Azért jöttetek erre a bolygóra, hogy legyőzzétek a szellemtől való elszakadás okozta korlátokat. A játszma most olyan szakaszába ért, ahol megint azzá a hatalmas lénnyé válhattok, akik valójában vagytok. Ha titeket nézünk, akkor létezésetek minden síkján ismerünk benneteket. Alig tudjátok elképzelni, mekkora energiába és erőbe kerül, hogy ilyen korlátok között tartsátok magatokat. Most senkinek sem kell lezárnia magát. Engedélyt és támogatást kaptok arra, hogy isteni mivoltotokat kifejezzétek.
A kilencedik sík elején egy erőteljes emelkedés zajlik le. A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon jelentős újraértékelés zajlik le bennetek. A kilencedik síkon a legnehezebb ez, mivel már jelen van a szellemnek történő legerősebb odaadás. Észre fogod venni, hogy már egyáltalán nincs ellenőrzésed személyes síkjaid felett. Megérted, hogy most már mindig egy isteni eszköz vagy. „Cselekvő szellem” vagy. A szellemed határozza meg, hogy mennyit keresel, hogy milyen területen dolgozol, ha egyáltalán dolgozol. A szellemed mindent megtervez számodra: isteni eszközzé váltál. Ez az ego feloldódása, az ébredés kapujának utolsó lépcsőfoka.
Ez egyszerre lehet a legeksztatikusabb és a legfájdalmasabb élmény is. Sokatok életeken át dolgozott azon, hogy eljusson ide. És amikor végre ott állsz a kapuban, elfog a félelem. A kapu mögött létező eksztázist nem lehet szavakkal leírni. Éppen egy emberi testen keresztül üzenek, de mégis mindig ebben az eksztázisban élek. Soha nem szakadok el a Forrástól: én vagyok a Forrás! Ez vár mindegyikötökre. De oda kell adnotok magatokat létezésetek mindegyik síkjának. A fénytest kilencedik síkján van ez az odaadás és az eksztázis.
Egy másik síkról nézve az úgynevezett „szabad akarat” illúzió. A fénytest kialakulási folyamatának fontos része az illúziók teljes megszüntetése, mert ez jelenti az „én-magam” (ahogy ezt érted) végső elengedését. Felfogásunk szerint érzelmi, mentális és spirituális testeid kizárólag a szellem eszközei, és nincsen saját tudatuk. Az az elszakadás illúziójának része, hogy az ego ellenőriz. Ez a mi nézőpontunk, és teljesen rendjén van az is, ha nem értesz velünk egyet. Jelenleg legtöbben közületek a kilencedik fénytesti síkon van, és szellemetek egyre inkább a felébredés kapuja felé sodor benneteket. Már tapasztaljátok identitásotok és megszokott gondolatmeneteitek feloldódását. Engedjétek megtörténni. Adjátok át magatokat. Csak az ellenállás fáj.
Kövesd szellemedet minden lélegzeteddel és minden lépéseddel. Éld meg itt nagyságodat, és mindig ott leszel, ahol lenned kell, azokkal, akikkel lenned kell, és mindig csak azt tedd, amit a MOST pontodban tenned kell. Kihullanak a túlélési félelmek, mivel már nem lesznek fontosak. Ha kinyilvánítod azt, aki vagy, és azt, amit itt kell csinálnod, akkor kis illúzióid elvesztik fontosságukat és realitásukat. Előjöhetnek ugyan még félelmek, mivel továbbra is ebben a világban élsz, de már képes vagy figyelmen kívül hagyni őket. A harmadik, a hatodik és a kilencedik fénytesti síkon kilépsz az általános realitásból. Ha mégis visszalépsz, akkor fájdalmasnak fogod érezni.
A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon érezni fogod, hogy egészen újfajta fényt sugárzol ki. Szemed nagyon tiszta lesz, és más fényű lesz, mint a többi emberé. Az emberek azt mondhatják neked: „Boldognak nézel ki.” Gondolj arra, hogy az emberek nagyon félnek az odaadástól. Válaszolj így nekik: „Habozás nélkül a szellememet követem. Ezért vagyok feltöltődve eksztázissal és örömmel. Azt javasolnám neked, hogy te is ezen az úton járj.” Tényleg ez a legegyszerűbb, amit mond-hatsz.
Néhány ember körül vannak olyanok, akik a „mi lesz ha ...” szindrómába rekedtek bele. „Mi lesz, ha bekövetkezik a pólusváltás, és mindenkinek a Plútóra kell mennie?”, vagy „Mi lesz, ha Budapest egy tengerparti várossá válik?”, vagy „Mi lesz, ha földönkívüliek fognak ellenőrizni bennünket, és végül felfalnak?” Ilyen szörnyű „mi lesz, ha” magatartással vagy körülvéve, és időnként bizonyos emberek „kiborulnak”. Maradj meg saját középpontodban, és pontosan tudni fogod, mit mondj nekik.
A fénytest hetedik síkján sok embernek az az érzése, hogy már holnap felemelkedik. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat épül ki a testi éned és a fénytesti éned között. Lineárisan tekintve ez az éned a fénytestedben egy jövőbeni éned. Ezért van az, hogy úgy érzed, rendbe kell hoznod az életedet. Kimondod azokat a dolgokat, amit mindig is ki akartál mondani, és megteszed azt, amit mindig meg akartál tenni.
A nyolcadik síkon az is világossá válik számodra, hogy itt fogsz maradni. Életed értelmének egy egészen új érzése tölt el. Megérted, hogy van valami elintézni valód, és örülni fogsz neki. 
A nyolcadik szinten már nem fogsz ki- és belépni testedbe. Látunk olyan fényközvetítőket, akik kapcsolatban állnak több dimenziós valóságukkal, de soha sincsenek igazán a testükben. Ezért folytonosan ki- és belépkednek. A nyolcadik síkon megérkezel a testedbe. Sokkal nyugodtabbnak és összpontosítottabbnak érzed magadat, mint eddig, és tudod, hogy nem őrültél meg. És minél inkább megtestesí-ted nagyságodat, annál inkább „emelkedettebbé” válsz. A kilencedik síkon már annyit testesítesz meg nagyságodból, hogy figyelemreméltó emberré válsz.
A fénytest nyolcadik síkján felsőbb csakráid már nyitottak, és jól működnek. Spirituális tested már egy egységes energiamezővé olvadt össze érzelmi és mentális testeiddel. Nyolcadik csakrád sablonjai helyre igazodnak, és energiameződ elkezd egy újfajta módon működni. Összekapcsolódsz felettes lelkeddel, és az lesz az érzésed, hogy össze vagy kötve a szellemeddel.
Ha a kilencedik és a tizedik csakrád tovább nyílik, akkor megnyílik a tizenegyedik és a tizenkettedik csakrád is, és összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Lényed krisztusi szintjéről kezdesz el cselekedni. Kezdetben még ki-bejárkálsz ide, és kicsit furcsán érzed magadat, ha ide-oda ingázol az isteni szeretet és igazság, valamint a kicsi fontoskodó idióta között. De ez hamarosan elmúlik. Egy idő után, amikor már átlépted az ébredés kapuját, mindig a krisztusi síkról kiindulva fogsz cselekedni. És ez lesz a te utad. Egyesek a VAGYOK jelenléttel fognak összekapcsolódni. És amikor egyszer majd a fénytest tizedik vagy tizenegyedik síkján isteni mivoltod síkjairól kiindulva kezdesz el cselekedni, akkor nagy erőfeszítésedbe fog kerülni, hogy még embernek nézz ki.
A kilencedik síkon olyan állapotokat érsz el, amit még soha. Megtapasztalod saját valóságod lét-állapotát, feltétel nélküli szereteted létállapotát, fényed és erőd létállapotát. Ezt az állapotot „hármas lángnak” hívjuk, és minden ember szívében ott van. Ez a láng minden dimenzióval rezonál.
A fénytest kilencedik síkja vége felé beindul egy valószínűleg erőteljes emelkedés. Egod feladása már mögötted van. Ennek a felemelkedésnek különösen erős átalakító hatása van: valószínűleg elkezdesz fényt sugározni.
A fénytest utolsó három síkját „spirituális síkoknak” nevezzük. Energiamezőid már teljesen egye-sültek. A tizennegyedik csakráig minden csakrád nyitott, és lényed mindegyik síkjával összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Ezenkívül már a VAGYOK jelenléttel is összekapcsolódtál.

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól