Fénytest tizenegyedik síkja

 

A fénytest tizenegyedik síkja
 

Felépítetted Merkabád struktúráját, és most eléred a fénytest tizenegyedik síkját. Ezen a ponton döntöd el, hogy fénytestben maradsz, hogy felemelkedj a bolygóval együtt, vagy a bolygó előtt akarsz felemelkedni, és védelmének része kívánsz lenni, vagy tiszta energiává akarsz átalakulni. Ezt most kell eldöntened, mivel a tengely- tonális vonalak révén össze vagy kötve a magasabb dimenziójú Merkabával.
A tengely-tonális vonalak megtestesült fénytested részei, és összekötnek más csillagrendszerek-kel és univerzumokkal. Ezek a vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén helyezkednek el, és az ún. „forgáspontokon” keresztül kapcsolódnak fizikai testedhez. Fénytested struktúrája sok fényvonalból áll, amelyek keresztezik egymást, s ebből csodálatos geometriai struktúrák jönnek létre. Mutációd során felépült egy teljesen új, ötödik dimenziós keringési rendszer. A tengely-tonális forgás-pontokon keresztül megújultak a sejtek, és a molekulák szintjén új struktúrájuk alakult ki. Szellemed teremtette ezeket a struktúrákat a fénytest síkjai révén, és ezzel felkészítette fizikai testedet arra, hogy befogadd a nagyobb Merkabát. A fénytest tizenegyedik síkján ezek a struktúrák szilárdan vannak rögzítve, és teljesen aktívak.
Talán észrevetted, hogy az idő felgyorsult. Addig gyorsul, amíg szimultán nem lesz. Váltakozva lesz tehát olyan tapasztalatod, hogy egyszerre vagy mindenhol (szimultán idő), és aztán ismét a megszokott időben találod magadat. Hozzá fogsz szokni ehhez a váltakozáshoz. Amikor az emberek többsége a tizenegyedik síkon lesz, akkor a bolygó már nem a lineáris időben lesz, hanem szimultán időben. Örülni fogsz, amikor látod, hogy az „előző életek” csak egy vicc volt: vannak még életeid ezeken a rezonanciákon.
Mindig, amikor valamelyik párhuzamos létben a fény mellett döntesz, ez kihat minden egyes éle-tedre, amit valaha is éltél. Mindegyikre! Az a személy, aki a fény mellett dönt, ezzel az egész bolygót befolyásolja időn és más párhuzamos léteken kívül. Ebbe a párhuzamos létbe jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő inkarnálódott. Mit gondoltok, mennyi sikerük lesz? 
Mit gondoltok, mit tudnak ők elérni? Mindent! Amíg a szellemet követitek.
Közvetlenül isteni énetekből cselekedtek, és ott nincs elszakadás. Emlékezz arra, hogy az alsóbb síkokon hogyan követted testeddel és lelkeddel a szellemet. Most behoztad a lemaradást! Van még ugyan egy kis fejfájás és influenza, de megéri.
Amit a legszívesebben tennél, az a te kulcsod az isteni terv megnyilvánulásához. Sokatoknak egészen különleges képességei és érzékelése van, hogy segíteni tudja a bolygót. Lehet, hogy az intergalaktikus diplomácia, új családstruktúrák, új kormányzási formák specialistája, vagy esetleg különösen igazságosan tudod elosztani a táplálékot és nyersanyagot globális szinten. De az is lehet, hogy új társadalmi formák kifejlesztésében, új spirituális rituálék létrehozásában, új a fényen alapuló technológiák kidolgozásában, vagy új művészi kifejezésmódban veszel részt.
A fénytest tizenegyedik síkján belső képeid teremtik meg a mennyet ezen a földön, és kifejezed szellemed eksztázisát.

 

 

 

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól