Fénytest nyolcadik síkja

 

A fénytest nyolcadik síkja

Az eddig borsó nagyságú hipofízis és tobozmirigy megnövekszik ezen a síkon, és megváltozik formájuk is. Növekedésük közben időnként nyomást érezhetsz a fejedben. Ha fáj a fejed, akkor gondolj arra, hogy a magasabb dimenziókban lévő éned, aki ezt a folyamatot segíti, nem érez fájdalmat. Mondd neki az ötödik, vagy a hatodik dimenzióban: „Hé, ez fáj! Nem lehetne egy kicsit lassabban haladni?” Aztán pedig mondd azt: „Kérlek szabadíts fel endorfint”. Az endorfinok természetes ópiumok, fájdalomcsillapítók, amit az agy termel. Lesznek, akiknek 1-1,5 hónapig is könnyű fejfájásuk lesz. Másoknak 24 órás erős fejfájásuk lesz, aztán semmi. Találd ki, hogy neked mi a jó, mert ebben a folyamatban valóban megnő az agy. A tágulást mindenesetre érezni fogod. Láttunk már olyat, hogy néhány ember koponyájának formája teljesen megváltozott, különösen akkor, amikor a hipofízis és a tobozmirigy növekedett. Amikor a tobozmirigy növekszik, akkor néha úgy érzed, mintha valaki belülről az ujjával nyomná a szemöldökeid közti pontot. Amikor a hipofízised nő, akkor a fejed hátsó részében érezhetsz nyomást.
Amikor a fénytest nyolcadik síkjára érsz, akkor aktiválódni kezdenek az úgynevezett vetőmag kristályok. Ez a három kis kristály fogja fel a magasabb dimenziók fénynyelveit. Ezek közül kettő szemöldököd felett van, pontosan a pupillák felett, ha egyenesen előre nézel. A harmadik közvetlenül a hajas fejbőr kezdeténél van, egy vonalban az orroddal.
Ezenkívül aktiválódik még a regisztráló sejt érzékeny felfogó kristálya is, amely kb. 3 cm-rel a füled felett helyezkedik el. (Ez teljesen megegyezik azokkal a pontokkal, amelyeket a médiumi felkészülés során aktiválni szoktunk - a ford.) A magasabb dimenziókban létezik egy struktúra, amit regisztráló sejtnek nevezünk. Ez hatalmas mennyiségű információt tartalmaz, amelyet a lélek a különböző csillagrendszerekben való inkarnációi során gyűjtött össze. A regisztráló sejt időnként né-hány adatot küld a felfogó kristályhoz. Amikor ilyen történik, akkor a legtöbb ember bizsergést, égést, vagy egy folyékony érzést érez azon a ponton a fejében, ahol a kristály van. Hirtelen az információk birtokába kerülsz, és nem tudod, hogy honnan jöttek.
Aktiválódik nyolcadik, kilencedik és tizedik csakra is. A nyolcadik csakrában lévő 3-5 kristály sablon ismét kiegyenesedik, s ezzel energiatesteid mozgása spirálformájúvá változik. Belekapcsolódsz a több dimenziós megértésbe, és befogadod azt, amit „fénynyelvnek” nevezünk.
A nyitott hipofízis és tobozmirigy együttműködnek, és létrehozzák azt, amit a hagyomány „frigy-ládának” nevez. Egy szivárványfényről van szó, amely egy ívet húz a fejed felett a harmadik szemedtől a negyedikig. Ez a magasabb dimenziók nyelveinek „fordító készüléke”. Agyfunkciód megváltozik, és elkezdesz geometriai fogalmakban és hangokban gondolkodni, és érzékelésed is ennek meg-felelően áll át. Ez időnként nagyon zavaró lehel, mivel úgy érezheted, hogy nem érted meg magadat a körülötted lévő emberekkel, hiszen tapasztalataidat nem tudod szavakkal kifejezni.
Teljesen normális dolog, ha a fénytest nyolcadik síkján lévő emberek titokban félnek, hogy Alzheimer kórjuk van. Nem emlékeznek arra, hogy aznap mit reggeliztek, vagy a jövőbe vetítik magukat. És ez nagyon komollyá válhat. Egy másik általános jelenség, hogy látszólag egyetlen épkézláb mondatot sem tudsz összerakni, vagy azt hiszed, hogy a többiek valamilyen idegen nyelven beszélnek. Van egy jellemző vicc a nyolcadik síkra: „Miért kell elveszítenem agyi funkcióim 5%-át mielőtt hozzáférek a maradék 95%-hoz?” Miközben agyadban új ösvények keletkeznek, a régiek teljesen hozzáférhetetlenné is válhatnak. Előfordulhat, hogy hangokat* hallasz, és fejedben fényt, színeket, geometriai formákat és mozgásokat érzékelsz. Lehet, hogy égő héber betűket, hieroglifákat, vagy egyenleteket látsz.
Itt a kódokról van szó, a szellem kommunikációjáról. Kezdetben talán fogalmad sincs róla, hogy mit közölnek veled. Csak azt érzed, hogy valamit közölnek. Ha ez történik, akkor egyesítsd csakráidat, és kérj segítséget a fordításhoz. A fordítás a kilencedik síkra való átmenet előtt alakul ki benned. És akkor hirtelen szavakban is rendelkezésedre áll mindaz az információ, amelyet szellemed e periódusban közölt veled.
Ez a hazatérés pontja. Így lehet a legjobban leírni. Hozzácsatlakozol több dimenziós felfogásod-hoz. Ezen a síkon tagadhatatlan és reális tény, hogy hatalmas, több dimenziós lény vagy. Sokan mozognak más fénytesti síkokon, és azt mondják: „Oh, Istenem remélem, hogy ez valóság!” Ezen a síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális.
Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz,
síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális.
Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz, amit csak akarsz. A kötelességek utolsó maradványai is lehullanak. Minden cselekedetedben a szellemed vezet. Úgy cselekszel, hogy nem kell értened az okát vagy az értelmét. 
Azt mondod: „ezt teszem, mert így akarom”, és nem ezt: „azért teszem ezt, mert muszáj, vagy mert elvárják tőlem, vagy mert megígértem”. Másokkal való kommunikációd új síkokon működik. Ezt „transz-perszonálisnak” nevezzük. Azért van valakivel dolgod, mert a szellemed hozzá vezet. Beszélsz valakivel, és a szavak a szellemedből, jönnek.
Ezen a fokozaton sokan nem tudják, mit kezdjenek veled, mivel energiameződ teljesen megváltozott. Azok a tetraéderek, amelyekhez eddig kapcsolódtak, már nincsenek a megszokott helyükön. Azok az emberek, akik a kényszer, a manipuláció vagy a függőség síkján akarnak összekapcsolódni veled, most nagyon gyorsan eltűnnek az életedből. 
Mivel már nem ezen a síkon mozogsz, nem tudnak ilyen kapcsolatba lépni veled. A szellemeddel vagy összeköttetésben. Nagy nyugalom és ellazultság áramlik rajtad keresztül, és egy emelkedettebb, tartós eksztázisban élsz. A testedben maradsz, és ezen keresztül nyilvánítod ki több dimenziós lényedet.
A fénytest nyolcadik síkján nemcsak tudatodat nyitod meg a dimenziók felé, hanem rálátásod lesz a párhuzamosok valóságokra is. Képes leszel energiáidat több dimenzióban is összehangolni. Kezdetben talán zavaró lesz, de idővel nagyon kellemessé válik.
Minden, amit mondasz, vagy teszel, a szellemedből jön. Ez tökéletesen megváltoztatja a környezeteddel való kapcsolatodat. Ezáltal emberi kapcsolataid is nagyon gyorsan átalakulnak. Teljesen új félelmek bukkannak fel: „Fogok még valaha szeretkezni?”, vagy „Lesz még valaha munkám?” A válasz időnként egy határozott „nem!”
A nyolcadik síknak van a legerősebb átalakító hatása. A legtöbb ember nagyon gyorsan végighalad rajta, és közben az az érzésük lehet, hogy megőrültek. Így például rajtakaphatjátok magatokat, hogy hirtelen rímekben, vagy éppen visszafelé beszéltek, esetleg egyáltalán nem tudtok beszélni. Amint megnyíltok az új nyelveknek, és ezek kihatnak energiamezőtökre és sejtszerkezetekre is, le tudjátok fordítani. Az új nyelvek szó szerint a DNS-ig hatolnak. Ezen a ponton szellemetek közli a kódolást. Végbemegy az idegrendszer mutációja is. Idegrendszeretek kissé „felfrissül”, hogy kezelni tudja ezeket az új információs síkokat. Látásotok elhomályosulhat, fületekben olyan hangos zajok keletkezhetnek, hogy nem hallotok rendesen. Fületek és szemetek idegeinek, de minden érzékszerveteknek sokkal több információt kell feldolgoznia, mint korábban. Időnként zavar lehet agyatok-ban is. Legyetek türelmesek magatokhoz és embertársaitokhoz. Őrizzétek meg humorotokat, mert lesznek nagyon mókás napok is.
A fénytest nyolcadik síkján gyakran előfordul szívdobogás vagy szívritmuszavar is. Ezt a belső, ötödik dimenziós keringési rendszer (a tengelyes rendszer) okozza, amely kibontakozik, és lehet, hogy duális, elektromos impulzusokat küld a szíveteknek. Idő kell ahhoz, hogy a tengelyes- és az idegrendszer funkciói összeolvadjanak, és a szívetek a tengelyes rendszer impulzusai alapján működjön. A nyolcadik sík valóban izgalmas. Ha a fény közvetítőinek 95%-a a nyolcadik síkon lenne, akkor együttesen bekapcsolódhatnának a csoportszellembe, és teljesen új programot teremthetnének a bolygó szolgálatára. Olyan, mintha minden egyed számára egy gyorsforgalmi utat építenének a Forráshoz.

Forrás:Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól