Fénytest tizedik síkja

 

A fénytest tizedik síkja

 

Ezen a síkon fejlődnek ki avatár képességeid. Ez azt jelenti, hogy ott lehetsz ahol és amikor akarsz. Ezen a síkon teljesen tudatában vagy annak, hogy egy vagy a forrással, és teleportációs, apportációs és manifesztációi képességeid lesznek. Ha a Minden-Ami-Van vagy, akkor mi nem vagy? Te vagy az univerzum, amelyet saját képeid és realitásod szerint alakíthatsz. A fénytest tizedik síkján feladsz minden kapcsolódást, és nagyságodból kiindulva cselekszel, abból, amit isteni énednek nevezünk. Érzed, hogy mindennel össze vagy kötve. Nincsen egyetlen lehulló falevél sem, aminek ne lennél tudatában, mert te vagy a bolygó tudata. Szeretnénk, ha pontosan megértenéd, mit jelent ez: az érzékelésnek ez a síkja a legmélyebb emberi tudat útja, és az emberi genetikus tudat útja is. Mindezt integrálnod kell a fizikai síkon is. Senki sem fog odafenn az éterben repdesni, mindent ide kell le-hoznotok.
Ha összekapcsolódsz a felettes lelkeddel, akkor a kettős tetraéderek oldalai kicserélődnek, és egy egységes energiamezőből cselekszel. A geometriai alakzatok egy kettős hélix formában mozognak. A jelenlegi karma játszmában csak egy kettős DNS szál van. A fénytestben azonban hármas (vagy még több) DNS szál van. Tested egy ötödik dimeriziós szálat formál meg a középpontban, és elkezded létrehozni az ún. Merkabát. A Merkaba héberül „kocsit” jelent.
A Merkaba egy kristály fénystruktúra, amellyel teljes lényeddel tudsz téren, időn és dimenziókon keresztül utazni. Ennek saját tudata van. Lehet, hogy más forrásrendszerekbe utazol vele. A mi perspektívánkból a fénytest kialakulásának folyamata csak része egy nagyobb folyamatnak. Minden síkot és dimenziót összeolvadva látunk ennek az univerzumnak a forrásával, ami szintén össze tud olvadni más forrásrendszerekkel, és így tovább, addig, amíg minden Eggyé olvad össze. Ez egy hatalmas program.
A mi nézőpontunkból szemlélve nincsen szebb és csodálatosabb, mint az az isteni kifejeződés, amit a Forráshoz való visszatérés során fogtok megvalósítani. Néhányatok számára ez visszatérés ehhez a forrásrendszerhez. ehhez a forrásrendszerhez. Mások egy másik forrásrendszerhez fognak visszatérni. Ezek a lények most itt vannak, hogy bekapcsolódjanak abba az időbe, amikor miden összeolvad egymással. Néhányatok azért van itt, hogy segítsen a bolygónak a fénytest elérésében. Mások a következő síkon fogják segíteni a bolygót, stb. Egész dimenziórendszerek felemelkedéséről beszélünk.
A Merkaba kristályos fény struktúráját saját energiamezőitekből építitek fel, szellemetek vezetésével. Három különböző tengelyről beszélünk, amelyeknek eltérő feladatuk van: az angyali funkció, a tértestvériség, vagy a földönkívüli funkció és a felemelkedett mesterek funkciója. Ezek mind öszszeillenek. Ha eljön a felemelkedés ideje, akkor a tértestvériség az energiamezőtökben felépült Merkabákat egyesíteni fogja, hogy összefogja a bolygó körül, és ezzel építse fel a bolygó fénytestét. Ők szó szerint azt a járművet építik fel, amivel a bolygó felemelkedik majd. A Föld kiemelkedik majd a harmadik dimenzióból, és ez a dimenzió összetörik.
A felemelkedett mesterek tengelye átveszi a vezetést és a navigálást. 
Az ő feladatuk az, hogy a koordinátákkal dolgozzanak, hogy ez a naprendszer átalakulhasson egy több csillagból álló rendszerré. Sok angyal vesz fel fénytestet, de lesznek olyanok is, akik visszatérnek a tiszta energiaformába. Energiánk a folyamat tüzelőanyaga. A fénytest tizedik síkján elkezdesz tudatosan a saját tengelyednek megfelelően dolgozni. Megvan bennetek minden DNS kód, hogy teljesíthessétek ezt a funkciót. A szellemed dönti el, hogy a folyamat melyik részében veszel részt.
A tengelyek közül egyik sem „fontosabb”, „jobb”, vagy „fejlettebb”, mint a másik. Teljes energiáddal játszd el a szerepedet.

 

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól