Fénytest negyedik síkja

 

A fénytest negyedik síkja

A fénytest negyedik síkján lépsz be az ún. mentális szakaszba. Ez erőteljes változásokat idéz elő agyad kémiájában és elektromagnetizmusában. Ha ezen a ponton vannak még szabályozó kristályok az étertestedben, akkor ezek nagyon kellemetlenné válhatnak. A következmény: fejfájás, látás- és hallászavarok, mellkasi fájdalmak.
Ezek a kristályok akadályozzák meg, hogy az ötödik dimenziós másolatotok fényvonalai kapcsolatba léphessenek egymással. 
Mellkasi fájdalmak azért keletkeznek, mert a szíved egyre mélyebb síkokon nyílik meg a folyamatban. Ha az agy bizonyos részei megnyílnak, akkor látási és hallási képességeid elkezdenek megváltozni. Ezen a negyedik síkon egy egészen új funkció kezdődik. Mind-két agyféltekéd egyszerre akar égni, ha azonban valami meg akarja akadályozni ezt, akkor meglehetősen rosszul érezheted magadat. A legtöbb ember érzi, hogy valami elektromos dolog zajlik az agyában. Lehet, hogy szó szerint elektromosságot érzel a fejbőrödön vagy a gerincedben. Megkapod az első kóstolót a nem lineáris gondolkodásból, ami vagy öröm teli, vagy félelmetes lehet számodra. Mentális változás zajlik benned. Mentális tested azt mondja magának: „na mi van, mi történt, úgy látom nem én vagyok a főnök”.
A fénytest negyedik síkján általában feltűnik valaki az életedben, aki azt mondja: „a legfontosabb az életben, hogy gondolkodás nélkül kövesd a szellemedet”. Mentális tested hirtelen azt mondja: „lehet, hogy valaki más ellenőriz, mert úgy néz ki, hogy nem én”. Ekkor elkezdi másképp szemlélni magát, és hirtelen már nem is olyan biztos benne, hogy mi reális, és mi nem. Szellemed mindenesetre sok mintát és a realitás hatalmas képeit küldi át energiatesteiden.
A negyedik síkon sejteni kezded, hogy van szellem. Hirtelen impulzusokat kapsz eddig ismeret-len területekről, és úgy gondolod, hogy talán követned kellene ezeket. Mentális tested azonban felkiált: „Álljon meg a menet! Mi történik itt?” Természetesen kezében akarja tartani a világ ellenőrzését, és mindez rosszul esik neki, mivel érzi, hogy minden meg fog változni. Minden megváltozik, amit eddig reálisnak tartott.
Lehet, hogy időnként beindul telepatikus telepatikus, vagy tisztánlátó képességed. Ebben a szakaszban szinte minden emberben létrejön a megérzés képessége. A mentális test azonban megint el akar nyom-ni mindent. Érzi, hogy veszélybe kerül, ha megnyílik az érzelmi test. 
A mentális test nézőpontjából az érzelmi tested életveszélybe sodor téged. A hullámokban rád törő megérzések nagyon kellemet-lenek is lehetnek, ugyanakkor azonban nagyszerűek is. „Mindennel kapcsolatban vagyok. Vannak itt olyan emberek, akikkel valószínűleg már korábban is találkoztam. Valahonnan ismerlek, nagyon ismerősnek tűnsz.” Megsejted, hogy van értelme itt létednek.

Forrás:Tashira Tachi ren
A fénytest